Ezüstös szél

Blogunk kutatási területe, témája filmformát öltött, nem is akármilyet, az egyik legjelentősebb mozgóképes díjat hozta el a berlini filmfesztiválról. A magyarországi bemutató előtt Fliegauf Bence eljött velünk a tárgyalásra, utána beszélgettünk: cigányokról, gyilkosokról, egy film lehetséges hatásáról.

 


4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ciganyvadaszat-per.blog.hu/api/trackback/id/tr204363365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2012.04.10. 06:03:14

Szánalmas ez a magyar ellenes libsi uszítás! Mi van azzal a rengeteg "nem cigány" emberrel akit cigányok ölnek meg, mert a rasszista cigány "törvények" szerint gádzsótól mindent el lehet venni, az életét is! Ja, hogy azok csak magyarok, a maguk fajtának nem kívánatos!

Éhes_ló 2012.04.21. 17:08:07

Erről nem lesz sem film benedek-bencétől nemzetközi díjesővel, sem drámapályázat Alfölditől:
index.hu/belfold/2012/04/21/allt_a_pultnal_halalra_vertek/

Erről csak a sunyi hallgatás lesz és az eloldalgás: senki nem látott semmit, meg sem történt, hogy egy csapat felfegyverkezett cigány bestiális kegyetlenséggel agyonvert egy békés magyart és egy másikat majdnem agyonvert.
A rendőrök sem jöttek expressz, mert "csak" cigány ölt magyart, ami mindennapos és nem ügy.
Csak a fordítottja.
Igaza van annak aki azt mondja nem lesz polgárháború.
Már az van.
Sunyi hallgatásban naponta ölnek, nyomorítanak meg cigányok magyarokat, magyar gyermekek ezrei tetvesednek el a "deszegregált" oktatásban melléjük ültetett biológiai fegyverként bevetett rühes, tetves, mosdatlan cigányoktól.
Deviáns cigány elmebetegek járják sokadszorra az általános iskolák osztályait és tartják terror alatt nem csak a tanáraikat, hanem náluk két-három évvel fiatalabb szerencsétlen magyar osztálytársaikat is, meglopva, megverve, akadályozva őket a tanulásban és az iskolai életben.

Erről nem szólnak filmek, vagy ha mégis, azt betiltatják a sajtószabadság bajnokai.

Frederick (törölt) 2013.02.16. 12:11:27

@szájhúzó kutya:
@Éhes_ló:

Szánalmas, ahogy Fliegauf Bence élősködik a legyilkolt áldozatokon: az ő tetemükből nyer anyagi és kapcsolati tőkét, ragassza be magát a "magyar művészfilmi kánon"-ba, teszi magát milliárdossá. Jobban működő országokban (teszem azt Hollandia) meghurcolnák az ilyet halottgyalázásért.

Frederick (törölt) 2013.02.16. 12:14:02

Szájhúzó Kutya, Éhes Ló - milyen furcsa indián nick nevek ezek? :)))
süti beállítások módosítása