Perdöntő bizonyítékokat ismertettek a bíróságon

Eddig nem ismert dokumentumokat csatolt a bizonyítékok közé a mai tárgyaláson Miszori László tanácsvezető bíró. A vádlottak letartóztatását megelőző, valamint az azt követő napokban törvényesen lehallgatták a gyanúsítottak és több tanú telefonbeszélgetéseit. Fehérné Nyalka Éva a letartóztatás napján késő este egy újságíró ismerősének elárulta, hogy Kiss Árpád elsőrendű vádlott volt szerinte a terrortámadások kitalálója.

- Ő volt az értelmi szerző?

- Biztos vagyok benne! – ismertette a lehallgatás jegyzőkönyvét a bíró.

A beszélgetést a letartóztatás napján este 10 után 10 perccel rögzítették a lehallgatók. Nyalka Éva azt is elmondta, hogy nem tudja, Árpi járt-e a helyszíneken, de ő lehetett az értelmi szerző, „durva, nagyon durva, hosszú büntetést kaphat, akár 12 évet is” – mondta egy debreceni újságírónak, akinek felajánlotta azt is, hogy könyvet írhat az egész történetről, „csak neked mondom el, ha kijöttem”. A rendőrség Fehérné Nyalka Évát védett tanúnak szerette volna beszervezni, ám ő ezt nem vállalta.

A mai tárgyalás részleteiről hamarosan beszámolunk.


42 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ciganyvadaszat-per.blog.hu/api/trackback/id/tr1004793185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

01234567 2012.09.21. 17:08:28

Ez az egész úgy ahogy van sántít.
1. Ha figyelte őket a titkosszolgálat,beépített embere volt köztük, akkor hogy nem szúrt nekik szemet?
2.Ha kimondottan a korábban némelyikük sérelmére cigányok által elkövetett atrocitás volt a rasszizmus, és annak idáig fajulásának oka. Akkor miért a védtelen, aránylag normálisan, tisztességesen, többnyire munkából élő cigányok voltak a célpont.Miért nem az igen, sok helyen megtalálható, erőszakos, környezetét ellehetetlenítő, vagy bűnözői csoportok?
3.Honnan szerezték be az áldozatokról az információt, ha már ezt a csoportot választották, mert 1-2 szeri leskelődéssel ezt konkrétan megtudni (dolgozik, életvitel) elég szürreális.
4.Miért támadtak gyerekeseket, gyerekeket?Ezzel átléptek egy fokozatot, amit az ilyen típus tízszer meggondol.
5.Kik ezek?Mert ha azok akiknek látszanak, a második eset után már egy normális rendőrség elfogta volna őket.Miért nem?
6.A rendőrségnél titkosszolgálatoknál volt vizsgálat, következménye ennek?

MasterMason 2012.09.21. 17:11:17

@01234567:
" Nem azért lőtték agyon a roma embert a karon ülő gyermekével, hogy roma embert gyilkoljanak. Azért történtek a roma gyilkosságok, hogy az embervadászatoktól és a kuruc infó kiirtásos fenyegetéseivel uszított romákkal gyilkoltassanak minket."
narancshirado.blog.hu/2012/07/04/34_ev_a_kuruc_vero_ciganyoknak

G_P 2012.09.21. 17:19:36

Ha romák gyilkolnak magyart, az nem rasszizmus.

Ha magyarok gyilkolnak romát, az igen.

Engem tévesen neveltek, mert mindig azt mondták a szüleim, hogy ne mérjem kettős mércével a körülöttem lévő világot ; ezek szerint viszont mégis a kettős mérce a helyes út.

Nem fogtok senkit meggyőzni arról, hogy a "romagyilkosságok" volt az elmúlt néhány év leginkább felháborító bűncselekmény-sorozata. Akik jelenleg is így gondolják, nyilván ezentúl is így fogják, de a tábor nem bővül.

És van valami, amit kb. 7 millió ember gondol, de talán még egyedül sem meri kimondani, a "romagyilkosságokkal" kapcsolatban. Ezért hát én sem teszem.

smalladam 2012.09.21. 17:24:18

@G_P: irigyellek, hogy belelátsz hétmillió ember fejébe

kvadrillio 2012.09.21. 17:27:10

"Daganatokat találtak a génmódosított kukoricával etetett kísérleti patkányoknál
2012. szeptember 20., csütörtök 19:32 InfoRádió / MTI
Kinyomtatom Elküldöm Betűméret + -
Daganatok és szervkárosodások alakultak ki az egész életükben génmódosított kukoricával etetett, vagy a Roundup nevű gyomirtóval kapcsolatba került kísérleti patkányoknál - állítják francia kutatók tanulmányukban."

TÖRVÉNY KELL RÓLA: CSAKIS POLITIKUSAINK EHETNEK GÉMÓDOSÍTOTT TERMÉKEKET !

kvadrillio 2012.09.21. 17:33:12

@G_P: MIT ? AZT, HOGY A KORMÁNY UTASÍTÁSÁRA TETTÉK ???

kvadrillio 2012.09.21. 17:36:33

" Végzetes hibát elkövető nemzetbiztonsági szolgálatok, szabálytalanul DNS-mintát vevő rendőrség – a romagyilkosságok ügyében már több lehetséges hibára is fény derült az eddig megtartott tárgyalások után. A bíróság keddtől ismét tárgyalja a hat áldozat elleni gyilkosságsorozat vádlottainak ügyét.

Kedden kezdi újra tárgyalni a Budapest Környéki Törvényszék a 2008-2009-ben hat halálos áldozatot követelő, romák ellen elkövetett gyilkosságsorozat vádlottjainak ügyét. A legújabb fejlemény, hogy a Magyar Hírlap információi szerint meg kell ismételni a DNS-mintavételt a romagyilkossággal vádolt négytagú banda tagjaitól, mert elfogásuk után az eljárási sorrendet felborítva vettek tőlük a rendőrök mintát. A lap ezt a vádlottak padján ülő Kiss testvérpár ügyvédjére, Bérdi Zsoltra hivatkozva állította szeptember 13-án."

...MERT ILYEN SZARVASHIBÁKAT CSAK DIREKT LEHET ELKÖVETNI. ennyire hülyék nem lehetnek a nemzetbiztonságiak.

nu pagagyí 2012.09.21. 17:37:09

@G_P: Rasszista indok egy gyilkosságnál az, ha valakit származása miatt gyilkolnak meg. Ezeknek a gyilkosságoknak más indoka nem is lehetett, mert nem ismerték az áldozatokat, annyi elég volt, hogy cigányok és a falu végén laknak, ahonnan gyorsan el lehet menekülni a tett után. A haverjaik most a halálbüntetésért lobbiznak. Ezek megérdemelnék.

nu pagagyí 2012.09.21. 17:40:46

@Free-Press: Meg vannak a tettesek, nem érdekel már senkit a mesétek, az indítékokról kérdezzétek meg az elkövetőket.

01234567 2012.09.21. 18:08:07

@Free-Press: Akkor pláne olyan célcsoportot választok akiben benne van az agresszív válasz lehetősége!Szerinted vica verza, ha erőszakot akarok, visszavágást, kibe kötök bele, a Vasas SC nyugdíjasaiba, vagy a Fradi Ultrákba?Én akkor sem értem, mi, ki mozgatta ezeket. Nézd a fejüket, ehhez ezek "kevesek", csak a kéz lehetnek...

2012.09.21. 18:23:43

@nu pagagyí:

Parancsra tették, mert valamilyen, általuk ismert oknál fogva mindenre, még az itt taglalt hercehurcára is kapható, nyomorult zsoldosok ezek, mint már kifejtettem itt néhányszor, de miért nem a megbízóikat kérded, és azok fejét akarod? Ja, hogy azok a "jófiúk" voltak, mi?

És vajon miért is nem akarod ekkora lelkes hévvel megöletni azokat a cigányokat, akik parancsra, vagy anélküli is ölik a magyart, hetente tucatszám, és sokkalta brutálisabban? Mert ha valaki azokat akarja látni holtan, azonnal visítasz a rasszizmusról, meg a fajgyűlöletről, mi?

01234567 2012.09.21. 18:31:04

Ha én rasszista lennék, tüzet akarok, nem így csinálom. Kinézek egy Olaszliszka, vagy Enying, típusú helyet. Ott lövöldözök, gyújtok házat, robbantok. ÉS NYOMOT HAGYOK! Hogyha már erőszakot akarok viszont válasznak, segítek hogy ott, amikor friss a fájdalom, lássák ki volt a támadó. Akár plagizálok :) égő kereszt, akár egy felirat valahol. Ha ilyet tervezek,nem vagyok hülye, tudom minél többször kell lőnöm, annál több a lebukás veszélye. Azaz egyszer, nagy vízhangot kiváltva. És nem fél tucatszor, éjjeleken sunnyogva, úgy, hogy a hatóság csak 3.-4. esetnél kapisgálja mi van. Az áldozatok még nagyon akkor sem, nem hogy belekezdjenek, az általam kiprovokálni akart erőszakba....így max. saját pszichopata perverz erőszakhajlamát éli ki az ember, de az ilyen meg nem összeesküszik, tervez, csak cselekszik. És lehet valami fajta cigány gyűlölet bejátszott, de nem a faji háborút kirobbantani akaró rasszistáé..

2012.09.21. 18:36:43

@nu pagagyí:

Hát igen a cigányoknak télleg nem szalad tele a gatya, mikor fene bátran a nemcigány környezet, vagy csoport közepén fegyvereznek le bávatagon álló, tolerancia-kampánnyal "szociálisan érzékenyített" rendőröket, vagy vernek halálra civil magyarokat, mert nagyon jól tudják, hogy a drága libsik a törvényt a jogot, meg a zsernyákot kiknek az oldalára állították ...

Ők aztán nem válogatnak, nkik elég az, ha a kiszemelt préda "gádzsó", és tökmindegy az is, hogy hol lakik, csak arra kell vigyázni, hogy nehogy valami fejes, vagy annak a valakije legyen, sőt nehogy esetleg a másik "védett" népesség tagja ... de előbb-utóbb úgyis elkövetnek majd véletlenül egy ilyen gikszert, és akkor lesz nekik nemulass ... :)

Anti Anyag (törölt) 2012.09.21. 18:42:34

Pár csóró ember, ebből egyik zsidó, aki Izraelbe jár és akiket megfigyel a titkosszolgálat hirtelen úgy felháborodik, hogy megöl egy csomó cigányt. Ehhez külön lopnak vadászpuskát, megszervezik, van autó, stb.

Még csak nem is tervezetten, (véletlenül) nem cigányos házakba is belőnek, tulajdonképpen indíték nélkül. Mintha mondta volna nekik valaki, hogy szélső házakba lőjetek ott cigányok laknak.

A kifejezetten szegény emberek heteken át szervezik a gyilkosságokat, pénzt, energiát nem kímélve. Nincs pénz a motorjába, de erre valahogy talál. Nulla haszonnal, hiszen sem anyagi haszon nincs és mivel nem kemény bűnöző cigány maffiavezéreket néznek ki, erkölcsi sem, a lakosság nem áll melléjük, de ők folytatják.

A rendőrség hihetetlenül béna, beleértve a helyszínelést is, iskolázatlan cigányok hívják fel a figyelmüket, hogy itt maradt pár töltényhüvely és effélék.

Kibaszott életszerű, csak azt nem értem, kinek.

Csak nem Gyurcsányék sugallták volna azt, hogy igenis, a terrorizmustól való félelem teljesen jogos és ennek háta mögött az ellenzék van. 2006 október 23-a "megszervezése" után simán kinézhető Gyurcsányékból. (Olyat épelméjű miniszterelnök nem talál ki, nyilván Kuncze sem véletlenül mondott le utána).

Persze ahogy az, ez sem jött össze.

01234567 2012.09.21. 18:47:45

@Anti Anyag: Ha nem is ezt , nem is így, de valami ilyesmit próbáltam mondani én is. Amit a bíróság próbál ebből kihozni , a médiával , na az valahogy sántít...

Anti Anyag (törölt) 2012.09.21. 19:05:56

@01234567: Sem a bíró, sem a média nem feltételezhet.

A volt MSZP-s honvédelmi miniszter simán védekezhet azzal, hogy semmiképp nem fogadhatta el italos dobozban a részét, hiszen ő volt az aki betiltotta a minisztériumban a piálást.

Mi röhögünk egy ilyen érvelésen, de a bíró nem röhöghet ezen. (Amúgy is hallott ennél nagyobb marhaságot is, pld. a cigányét, aki amikor elkapták egy családi ház udvarán, halálkomolyan állította, hogy két ismeretlen átdobta a kerítésen).

Vagy itt van Weinek, aki azért fizette a 8 általánost végzett Gált, mert ő öreg róka volt, jó tanácsokat tudott adni.

(Amúgy Weinekről keringett egy legenda még regnálása idején. Járt volna neki a szolgálati autó, de ő örökké taxival járt és igyekezett egész nap elérhetetlen lenni, mert az SZDSZ folyamatosan nyomkodta az orra alá az aláírandókat, Weinek pedig nem hülye, tudta, hogy belebukhat és azt is hamar megértette, az SZDSZ miért őt az ismeretlen senkit tette oda polgármesternek és nem a jól ismert nagyágyúit).

01234567 2012.09.21. 19:15:11

@Anti Anyag: Ez egy kirakat per. Olyan is. Ott mindent lehet. Mert minden kirakat per mögött ott az állam. Vagy így, vagy úgy.

Anti Anyag (törölt) 2012.09.21. 19:48:10

@01234567: Én még nem mondanék semmit, hiszen egyenlőre ítélet sincs.

Mindenesetre azt senki nem hiszi el, hogy ezek csak úgy maguktól.

Pipas 2012.09.21. 19:58:17

"Nyalka Éva azt is elmondta, hogy nem tudja, Árpi járt-e a helyszíneken, de ő lehetett az értelmi szerző"

Szóval lehallgattak egy nőt, aki azt mondta, hogy nem tudja ott volt -e a csávó, de szerinte ő találta ki az egészet. Hát ezt mondjuk kár bizonyítékként bemutatni, mert ez éppen nulla.

Nem tudja véletlenül valaki, hogy van -e valami bizonyíték is? Mert én rendszeresen ilyen marhaságokat hallok, hogy ti. a kedvenc kocsmájukban dugták el a fegyvereket, meg 'nincs fekete autó', meg ilyenek...

Éhes_ló 2012.09.21. 20:40:00

Az ítélet már régen kész.
A többi színház.
Ez a poster pedig egy szánalmas hazudozó.

Húsleves 2012.09.21. 21:36:01

Teljesen igaza van annak, aki beírta, hogy ilyen "hibákat" nem követ el a nemzetbiztonság. Szó nincsen itt hibákról, nyilvánvalóan a kormány állt a gyilkosságok mögött. Ráadásul éppen a naphosszat a cigányokért ajvékoló baloldali kormány.
A kérdés itt csak az, hogy vajon a FIDESZ miért nem csapja le ezt a magas labdát, hiszen egycsapásra elintézhetné a külföldiek szemében a Göncz Kinga féle "demokráciaféltő" álszent tetveket. Hogy lehet, hogy a bátor Orbán nem csap oda Brüsszelben az asztalra, amikor Göncz Kinga kinyitja a hazug pofáját?
Hát ugyanazért, amiért a beígért nagy elszámoltatásból se lett semmi - mert ugyanaz a bagázs van mindkét oldalon, összejátszanak. Amit a "rendszerváltás"-kor ellenzéki kerekasztal tárgyalásnak hazudtak, az valójában ezeknek a bérgyilkosokkal gyilkoltató tetveknek az osztozkodása volt. Azért kell nekik mesterségesen szítani a gyűlölködést, hogy az emberek egymással legyenek elfoglalva, ne velük.

01234567 2012.09.21. 22:56:07

@immortalis: s kimaradt.gondolom ez most a lényeg.bírom a fajtád....belőletek egy pár típusú rendszer elélt,él,élne egész jól....

komissarlajos 2012.09.21. 23:58:09

@kvadrillio: Kimondottan orvosi eset vagy, de legalább reménytelen!

töreki 2012.09.22. 06:20:19

Kicsit is gondolkodni tudó ember röhög bezen a hazugságokon! mindenki tudja, hogy a hatalom szervezte, irányította ezeket az akciókat! nehogy bárkit is megtévesszen, hogy van különbség a gyúrcsótány-libajnai féle és az orsós likud vitya által vezetett bűnszövetkezetek között! Egy és ugyanaz a társaság születésüktől fogva!

közödeszed 2012.09.22. 07:56:28

na ha itt páran megmagyarázzák hogy nem rasszista indíttatású volt a bűncselekmény sorozat magam alá szarok...agyam eldobom...nekik azt kívánom hogy , román , szerb, szlovák mittomén ex zsoldos -légiós-katonai titkosszolgálatos rontson rájuk az éjszaka közepén és lőjje szitává a családjukat...aztán utána lehet okoskodni a "magyargyűlöletről"...persze tudom minden cigány dögöljön meg mert mi magyarok mind Árpád vére(i) vagyunk és soha nem ártanánk az anyaföldünknek mert MI SOHA NEM- csalunk el milliárdokat, privatizálunk ész nélkül vágjuk szét az ipart a mezőgazdaságot a gyárakat..mi magyarok a tisztesség és a becsület európai példaképei vagyunk..ja..ha valami szar rögtön előkapjuk a cigányokat ha meg kicsit jó akkor döngetjük a mellünket..ha van politikai háttere ennek az ocsmányságnak amit ezek az állatok műveltek akkor inkább kötném a jobbikhoz vagy olyan szélsőjobbos csoportosuláshoz amiről azt sem tudjuk hogy létezik vagy azt hisszük hogy már megszűnt..soha a büdös életben nem fog kiderülni..

Pipas 2012.09.22. 10:01:32

@közödeszed: "ha van politikai háttere ennek az ocsmányságnak amit ezek az állatok műveltek akkor inkább kötném a jobbikhoz"

És nekik mi a fenéért lettek volna jók ezek a gyilkosságok. Az elmúlt x évben ezek voltak az egyetlen magyarok által elkövetett cigánygyilkosságok, hol jött ez jól a Jobbiknak? A Jobbiknak a cigányok által elkövetett gyilkosságok jelentenek muníciót, nem ez.

2012.09.22. 10:34:17

@közödeszed:

Nem tudom, feltűnt-e, hogy kb. az Antoniewitz Roland nevű, korábban totál senki fél-lengyel mszmp-veterán 1989 körüli nyilas röplapjai óta a "derék" ballib, amely az antikapitalizmussal akkoriban értelemszerűen felhagyva immár a totális antinácizmus túlpörgetésében talált pótcselekvésre,

híveinek bevadítása, és a félelemkeltés okán, a pénzügyi stiklijei mellett szinte alig munkálkodik máson, mint az álnácik és műbalhéik gyártásán, és a beépítettek miatt még a Jobbik vagy a Gárda is egyre gyanúsabb nekem.

Lehetne sorolni Csurkát (III/III), Szabó Albit, Bácsfi Diánát, és a többi titkosszolgálati bérnácit, vagy a tévéostromlókat, meg a Budaházyt és utcai harcosait (provokátorok) vagy a Hollán Ernő utcai elmebeteg, szinténzenész :) csajt, és akik utána "bosszúból" molotovoztak, valamint a csak a Drazsé aberrált fejében létező "Magyarok Nyilait", stb. stb. míg eljutunk ehhez a négyhez.

Akik, és a róluk véleményt nyilvánító megmondóembereitek is, mindnyájan erős érzelmi alapot adtak, és adnak nektek a magyarság minden ésszerű gátat elsöprő, veszett bántásához.

És persze neked is, meg a többi 'antifának' is direkte jó, hogy ezt a hosszú és eseménybő vonulatsort, (akár a cigánybűnözéssel együtt is) egyetlen történész sem kutat(hat)ja alaposan ... Még. Viszont, ha egyszer is nekilátnak, többé azt sem fogják a tefélének elhinni, nemhogy amit kérdez, de amit tüsszent, vagy köhög se ...

Más. Neked meg azt kívánom, hogy az ajnározott cigányaid terrorizáljanak vagy épp rablógyilkoljanak meg téged, vagy tetszőleges, szívednek kedves személyt, az éjszaka közepén, ahogy ezt random módon naponta teszik

és se előtte, se közben, se utána ne akarja, és ne tudja senki, sehogyan sem ezt megelőzni, megkadályozni, vagy méltó büntetéssel megtorolni, aki pedig mégis ezen ötletelne, az kapjon az olyanoktól, amilyen momentán te is vagy.

És okoskodj a a cigánygyűlöletről, a széljobbról, meg a rasszizmusról tovább, te is, ha még élsz, és képes vagy "okoskodni". Biztos, ha túlélte volna, Bándy Kata is így tenne ahogy (sajnos) agymosott és megfélemlített családja és kollégái is,

nemde, te, humánus lélek, aki aztán másokkal ellentétben biztosan miazhogy-nagyonis szereted a magyart, hogy még véletlenül se lehessen magyargyűlölőnek nevezni téged, ugye?

Éhes_ló 2012.09.22. 11:24:28

@közödeszed: a magadfajtákra jellemzően vagy szemellenzős amikor képtelen vagy beismerni a magyar áldozatok ezreit szedő cigánybűnözést és összekevered az ennek kapcsán kibontakozó önvédelmet és a titkosszolgálatok által szervezett provokációkkal.

Szerencsére a posterrel és a többi cigányeszközkezelővel kisebbségben vagytok és egyre inkább azzá lesztek.
Eltűntök szépen ti is, mint anyapártotok az szdsz és annak második verziója az lmp.

xenuka 2012.09.22. 11:56:27

Az ha valaki valamit mond valakiről a telefonjába
1.
az nem jelenti azt, hogy igazat mond, hiszen tévedésből, elfogultságból vagy szándékosan hazudhat
2.
állítása nem bizonyít semmit csak azt, hogy ő akkor ezt állította
3.
a sok lehallgató köcsög szopjon le egy-egy lovat naponta

xenuka 2012.09.22. 12:05:19

Analógiát ajánlok:

Ha pl. egy autótolvaj banda lebukását követően kiderülne, hogy a tolvajok egymást között azt telefonálták, hogy ennek a bírónak a rendelésére kell lopniuk egy mercit, akkor az is perdöntő bizonyíték lenne a bíró ellen, hogy ő volt a kocsilopás felbujtója?

Nem hiszem.

esprit 2012.09.22. 13:29:29

@01234567:
" vica verza,"

V.Ica az máshol van. Ez "vice"....ha màr arabusul beszélsz.

sivatagi n. 2012.09.22. 14:17:16

@közödeszed:

Csak a hülye nem látja, hogy a "romagyilkosságokból" kizárólag a ballibsik húztak hasznot.

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2012.09.22. 14:39:05

A libsi kormány kilövetett néhány romulán bevándorlót, hogy legyen min hangosan ajvékolni, nácizni, de leginkább a magyarokat gyalázni!

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2012.09.22. 14:40:26

@Pásztor Tibor: A tisztességről és embeségről, amikor össze állt a maszoppal!

Pásztor Tibor · http://pasztortibor.hu 2012.09.22. 14:55:00

@Anti Anyag: annyi dezinfó van minden mondatodban, hogy nem tudom, miért pont erre kérdeztem vissza. Kiss Árpád pont annyira zsidó, amennyire Kuncze lemondott bármiről 2006-ban. Az elméleted pedig eléggé konteó szagú.

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2012.09.23. 09:03:27

Talán a TASZ és a védelmezett romulán bevándorlói társadalmi munkában rendbe tehetnék amit leromboltak, meglepődnék...
urbanista.blog.hu/2012/09/22/balesetveszelyes_jatszoterek_a_ferencvarosban
süti beállítások módosítása