Fácán helyett cigányt lőttek

Mit akart a katonai elhárítás a sorozat-gyilkosság negyedrendű vádlottjától? - Tódor János tudósítása

 
 
Bár a szerdai tárgyalási nap előtt ügyvédje a sajtón át ígérte, hogy vallomást tesz majd az első rendű vádlott, K. Árpád, erre nem került sor. A sötét szövetnadrágot, fehér inget, szürke dzsekit viselő, konszolidáltnak mutatkozó, végig jegyzetelő idősebbik K. testvér nem csak hogy vallomást nem kívánt a per ezen szakaszában tenni, de még édesanyja nevét és lakcímét sem volt hajlandó közölni. A negyedrendű Cs. István viszont vallomást tett a Pest Megyei Bíróság tanácsa előtt is, kérve, hogy ne kelljen már külön megismételnie mindazt, amit hónapokkal korábban a rendőrségen mondott (más kérdés, hogy végül is ugyanazt mondta el, kicsit nyögvenyelősen, több áttétellel, ami már korábban is napvilágot látott a sajtóban - lásd a szerzőnek a Kritikában megjelent írásait). 
 
Menjek le a Klubba
 
Ez azért is lehet perdöntő, mert tudomásunk szerint a tárgyi bizonyítékokon túl egyedül Cs. István vallott, legalábbis az utolsó két - a tiszalöki és a kislétai gyilkosság kapcsán - a másik három vádlottra.
 
Cs. István kijelentette, hogy ő a tiszalöki gyilkosság után - amelyben kizárólag sofőrként vett részt - tudta meg, hogy a merényleteket a három másik, vád alá fogott követte el. „Akkor kérdések fogalmazódtak meg bennem, kérdeztem is tőlük, hogy gyerekek, miért kellett egy szerencsétlen, ártatlan embert megölni”.  Neki szerdán - a tiszalöki gyilkosság napján  - szóltak, hogy menjen le a klubba, mert mennek valahova és ő lesz a sofőr. 
 
„Ők szerették a háborús játékokat, azt hittem ez is egy ilyen, katonai menetgyakorlatot imitáló túrázás lesz...” (Később, amikor a sokadik kör után újra előkerült ez a téma, hozzátette: „mondták, ha úgy adódik, lövünk egy fácánt vagy őzet, ha utunkba kerül”. Cs. Istvánnak ezek szerint tudnia kellett, hogy nem hangszer, hanem fegyver van a gitártokban.)  Őt és családját a K. testvérek állítása szerint életveszélyesen megfenyegették, azért ment velük utóbb Kislétára, és családját féltve nem dobta föl őket.
 
Anyám nevét szádra ne vedd
 
K. Árpád ügyvédje kérését, hogy ügyfelének zárt ajtók mögött kelljen csak nyilatkoznia a személyes adatairól, hogy ezzel megkímélje családtagjait a média zaklatásaitól, a bíróság elutasította, ugyanakkor, amikor nem volt hajlandó elárulni az első rendű vádlott édesanyja nevét, jelenlegi lakcímét, az eljáró tanács meghátrált, és egy tízperces szünet erejéig kizárta az amúgy nyilvános tárgyalásról a hallgatóságot. Ez megítélésünk szerint több szempontból is nonszensz. Egyrészt a vádirat ismertetésekor az ügyész már felolvasta K. Árpád személyi adatait, azt minden érdeklődő előtt megismerhette. Másrészt, a bátyja után megszólított másodrendű vádlott, K. István fenntartások nélkül közölte például édesanyjuk nevét (valahogy a testvérpár védői ezt elfelejtették összehangolni). 
 
Nem a szavak embere
 
Az első-, a másod-, és a harmadrendű vádlott megértve a vádat, a tárgyalás jelen szakaszában megtagadta a vallomástételt, Cs. István viszont élni kívánt a bíróság által felkínált lehetőséggel. Az eljáró tanácsot kivált a vádlottak közötti kapcsolatrendszer érdekelte, időrendiségében és mélységében egyaránt. Erre irányultak Miszori László tanácsvezető bíró (és olykor a tanácsvezetőnél kicsit empatikusabb, tanárnénisebben kérdező kolléganője) többször átfogalmazott, a saját megfogalmazása szerint is szájbarágós - olykor kedélyeskedő vagy éppen dühös - kérdései, ugyanis a bukásra álló diák reménytelen pozíciójában leledző Cs. Istvánnak még véletlenül sem sikerült eltalálnia, mit akar tőle hallani a bíróság, és mindig másról beszélt, mint amiről kérdezték (persze könnyű ezt így leszögezni, kíváncsi lennék, mennyire fogalmaznánk mi, - per-voyeurők - szabatosan egy gépkarabélyos-símaszkos kommandóssal a hátunk mögött, miközben úgy kameráznak, fotóznak bennünket, mint vadállatokat egy szafarin). „Cs. István nem a szavak embere. Ha választhatna, inkább elvinné a hátán a Gellért-hegyet a Hortobágyra, mint hogy itt szerepeljen” - mondta védence produkciójáról védője.
 
Szálkás testű ismeretlen
 
„Igazából nem találtam a helyemet”- jellemezte a 2008 utáni zűrzavaros időszakot az öt év szolgálat után leszerelt, KFOR missziósként Koszovóban is szolgált - és a vádirattal ellentétben nem gépkocsivezetőként, hanem elsősorban lövészként foglalkoztatott - Cs. István, aki egyébként pszichológiai alkalmatlansága miatt kapta meg az obsitot. Szóba került - ha csak érintőlegesen is -, hogy a negyedrendű vádlottat még sorkatonaként találta meg a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) laktanyába kihelyezett alegysége. Őt is lehívták egyszer elbeszélgetni, ahogy szerinte katonatársai közül másokat is. Hogy kiket még, hiába kérdezte akkurátusan a bíró, persze nem tudta, vagy nem akarta felsorolni. Aztán valahogy ez a szál is – bár nem tartozott igazán a tárgyhoz - elvarratlan maradt vallomásban, ahogy például annak az állítólagos „szálkás testalkatú, fizikailag terhelhető budapesti” figurának a kiléte is, aki korábban nemet tudott mondani a fiatalabbik K. testvérnek, mikor az be akarta vonni őt is a csapatba. Információink másról szólnak: a „budapesti szálkás testalkatú” férfi debreceni lakos, és maga is a Perényi 1-ben dolgozott, őt is bevitték első körben a rendőrök. A tanúk listáján szerepel a neve. Ő nem vállalta a közreműködést, helyette katonai képzettsége, gépkocsivezetői kvalitásai alapján Cs. került képbe.
 
Hitler apu
 
Merthogy a létszámbővítéskor egyfajta ”nemzeti felszabadítási háború” képzete járta át kivált a korábbi két aktív szkinhed, K. István és P. Zsolt, alias „Dezső” kopaszra borotvált fejét, akiket - a Loki klub sok tagjával egyetemben - a foci és a pia, a gyúrás és a netezés mellett a „nemzetvesztő politikusok” és a „cigánybűnözők” iránti engesztelhetetlen gyűlölet kovácsolta közösségé. „Pisti és Dezső náci, rasszista eszméket hangoztattak, Hitlert apunak nevezték, Dezsőt Heil Hitleres, horogkeresztes pólót hordott”- így Cs. István. Ide, a debreceni Monti ezredes utcai klubba járt Cs. is, aki, szerinte akkor került kapcsolatba az általa már vagy 10 éve ismert K. Istvánnál, amikor az elolvasta a klub netszobájában egy motoros fórumra írt durva bejegyzését (amelynek tartalmát a bíróságnak sehogy sem sikerült felidéztetni Cs. Istvánnal), ahol is ő a cigánybűnözőkkel való leszámolást követelte. „Akkoriban becstelenítettek meg a cigányok egy 84 éves nénit, levágták az egyik lábát is, ezért írtam azt, amit. Sok sört ittam akkor, meg is bántam az egészet. Másnap ugyanazon a fórumon elnézést is kértem, hogy elragadtattam magam”. Mindenesetre ezzel a megnyilatkozásával K. István számára bizonyította alkalmasságát a csapatba kerülésre.
 
Hitler nincs, csak 88
 
A három vádlott védője arról faggatta Cs. Istvánt, hogy mire alapozza védenceik nemzetiszocialista, rasszista, cigányellenes beállítottságát, illetve vannak-e erre nézve konkrét bizonyítékai, vagy csak hallomásokra támaszkodik. P. Zsolt kijelentette, hogy neki soha sem voltak náci pólói, őt Cs. István legfeljebb Nagy-Magyarországos pólóban láthatta.
 
K. Árpád azt kérdezte Cs.-től, hogy az mesélt-e neki a családjáról, ismerheti-e ő azokat, mert szerinte nem. Minderre a megkérdezett jogi képviselője úgy replikázott, hogy a K. család hosszú évekig élt a Bocskaikertben, ahol mindenki ismeri egymást, így kizárt, hogy K. Árpád ne ismerné vádlottársa hozzátartozóit. Cs. István ezt követően közölte: „a mai napon” nem kíván már vallomást tenni és majd eldönti még, hogy folytatja-e vallomását.
 
A tárgyalás mindenesetre április elsején, azaz holnap folytatódik. 
 

55 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ciganyvadaszat-per.blog.hu/api/trackback/id/tr942788833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Teker 2011.03.31. 21:46:41

kutyakomédia. soha nem lesznek meg a valódi tettesek és megrendelők.

Antifaszok Réme 2011.03.31. 22:05:23

"Schindler" listája:

Olaszliszka - Szögi Lajost meglincselték a cigányok.
Makó - 18 éves magyar lányt megerőszakolt, kirabolt és felgyújtott egy cigány.
Boldogkőváralja - 4 cigány kirabolta és megölte a helyi lelkészt.
Kecskemét - 3 cigány vert agyon egy 16 éves magyar fiút..
Tiszacsege - tucatnyi cigány vert agyon botokkal egy magyar fiatalembert.
Tiszacsege - 2 cigány vert agyon egy 98 éves öregembert.
Piricse - 3 cigány kirabolta és megölte a helyi kocsmárost.
Tápióbicske - 3 cigány halálra kínzott egy 54 éves nőt.
Hangony - 3 cigány vert agyon egy 86 éves férfit.
Kunbaja - 2 cigány megfojtott egy idős embert.
Öcsöd - cigányok vertek agyon egy 78 éves férfit.
Miskolc - 3 cigány vert agyon egy 58 éves férfit.
Bácsalmás - 2 cigány rugdosott halálra egy 44 éves férfit.
Baks - 99 éves nénit ölt meg egy cigány.
Ózd - 90 éves öregembert ölt meg egy cigány.
Mezőzombor - két cigány nyomorékká vert egy férfit.
Szekszárd - 3 cigány vert agyon egy 80 éves férfit.
Békés - 58 éves nőt ölt meg egy cigány.
Nagydorog - idős embert vert agyon egy cigány.
Kömlő - cigányok vertek agyon egy 59 éves férfit.
Jászfényszaru - cigányok késeltek meg és löktek ki vonatból egy férfit.
Hajdúdorog - idős embert ölt meg egy cigány.
Vásárosnamény - 58 éves férfit vertek halálra a cigányok.
Szeged - biztonsági őrt késelt meg életveszélyesen egy cigány.
Kisvárda - 17 éves lányt késelt meg 4 cigány.
IV. ker - idős asszonyt szurkált halálra egy cigány.
VII. ker - biztonsági őrt késeltek a cigányok.
VIII. ker. - diáktársát verte halálra egy cigány.
VIII. ker. József körút - 37 éves nőt késelt meg egy cigány.
VIII. ker. Szentkirály utca - 26 éves férfit késelt meg egy cigány.
Blaha - cigány késelt meg egy 15 éves magyar fiút.
Hetény - a kórház biztonsági őrét késelte meg 3 cigány.
Szombathely - 2 cigány késelt meg egy főiskolás fiút.
Karcag - kocsmárost késelt meg 3 cigány.
Marcal - templomban próbált megerőszakolni 76 éves nénit egy cigány.
Tiszavasvári - cigány késelt meg egy 18 éves fiút.
Nyíregyháza - 4 cigány kirabolt egy 14 éves magyar fiút.
Győr - 5 cigány vert meg életveszélyesen egy 20 éves fiút.
Miskolc - 3 cigány bántalmazott egy idős nőt.
Ungvár - 2 cigány bántalmazott súlyosan egy nyugdíjas nénit.
Kőbánya-Kispest - 3 cigány bántalmazott egy 21 éves fiatalembert.
Szolnok - cigányok bántalmaztak egy 17 éves lányt.
Karácsond - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Ercsi - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Heves - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Törökszentmiklós - 3 cigány dúlt fel egy temetőt.
Tiszavasvári - sírokat rongáltak a cigányok.
Hegyszentmárton - 35 sírt rongáltak meg a cigányok.
Nyírbátor - 3 cigány bántalmazott egy orvost.
Gyöngyösoroszi - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Gyöngyöspata - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Nyírderzs - 82 éves nénit vert meg és rabolt ki 4 cigány.
Budaörs - orvost vert meg egy cigány.
Békés - dolgukat végző tűzoltókra támadtak a cigányok.
Székesfehérvár - 3 cigány kirabolt egy újságírót.
Mezőtúr - lopott autóval loptak színesfémet a cigányok.
Jászapáti - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Hernádnémeti - túlkoros cigányok megverték kisebb magyar osztálytársaikat.
Hernádnémeti - cigányok bántalmaztak tanárnőt..
Arló - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Gyöngyös - fegyveres cigányok támadtak rendőrökre.
Gyöngyössolymos - fegyveres cigányok támadtak rendőrökre.
Ózd - fegyveres cigányok molotov-koktélokkal randalíroztak.
Átány - cigányok megverték egy autóbusz sofőrjét.
Edelény - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Törökszentmiklós - két pedagógust bántalmazott egy cigány.
Kállósemjén - húsvágó bárddal támadt mentősökre egy cigány.
Mike - 3 cigány rabolt ki egy idős embert.
Kunmadaras - 2 cigány rabolt ki egy járókelőt.
Angyalföld - két cigánybanda fegyveres tömegverekedése.
Ilk - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Nyíregyháza - mentősökre támadt egy cigány.
Nyírbogdány - cigány bántalmazott egy tanárnőt.
Buják - cigány verte meg az iskolaigazgatót.
Kiskunhalas - fegyveres cigányok tömegverekedése.
+ erdőirtások, kábellopások, mindennapos gyilkosságok, idősek elleni terror, stb, stb, stb.
A lista csak töredék-nem teljes(-forrás Bauer Zsolt cikke)

Anti Anyag (törölt) 2011.03.31. 22:20:37

@Teker: Na igen, 4 csóró kiváló fegyvereket "lop", majd válogatás nélkül hetekig lő azokra, a csórókra akik a faluszélén laknak, valójában meg sem nézik kikre. Benzin, kaja, ez az, nyilván ingyen.

Iszonyú életszerű, ha ballibsi lennék, simán el is hinném és beállnék a "szélsőjobb öli a cigányokat" kórusba.

Fekete József 2011.03.31. 23:08:53

@Antifaszok Réme:
1. Nincs az a gyilkosság, ami felhatalmaz egy embert gyilkosságra, emberölésre!
Ez alapvető keresztény/humanista norma, alapvető erkölcsi parancs!
Előre megfontolt gyilkosságok sorozatának elkövetésére egyszerűen nincs felmentő szöveg, „mentőkörülmény”, igazolható válasz.
2. A fenti lista benne pl. az indulati, vagy nyereségvágyból elkövetett gyilkosságokig (melyekre szintén nincs mentő szöveg), és még tovább, egészen a „cigány támadt mentősre” címet viselő bejegyzésig (ilyenek sajnos naponta előfordulnak a többségi társadalom tagjai részéről is), nem igazolhat, nem adhat felhatalmazást semmiféle ártatlan életet kioltó (benne gyermekét) cselekvéshez!
Nem tudom elfogadni, mert egyszerűen humanista, keresztény, vagy bármilyen Isten félő ember ilyesmit nem fogadhat el!

gorcsev54 2011.03.31. 23:11:29

@Antifaszok Réme: Hát én ehhez nem tudok mit hozzátenni ha a tettesek mind valóban cigányok akkor igaz,hogy nagy részük bűnöző,ha nem mind cigányok akkor is katasztrófa egy alig 10 milliós országban ennyi gyilkosság és súlyos bűncselekmény, mi ehhez képest egy kis Teco lopás aztán néha súlyosabb a következménye.Katasztrófa ez az ország,bárki bármit mond.Minden téren.

bgp 2011.03.31. 23:51:58

@Antifaszok Réme: egy baj van csak, a bátor vadászok még csak véletlenül se erről a listáról szedték a prédát. A legfőbb szempontjuk az volt, hogy kényelmesen le lehessen lépni. Faluszéli házakra csaptak le. Volt, ahol még csak nem is cigányra.

bgp 2011.03.31. 23:55:12

@Fekete József: azért én meghúznám a vonalat kb. a lista felénél. A felső részéért nem lenne kár. Kereszténység és megbocsátás elmehet a vérbe. A társadalom normális része is élni akar, félelem nélkül.

Démonmac1 2011.04.01. 00:32:08

@bgp: de az önbíráskodás akkor sem megoldás. Ehhez nincs joguk.

Lacusru 2011.04.01. 00:45:10

@Fekete József:
1. Nincs az a gyilkosság, ami felhatalmaz egy embert gyilkosságra, emberölésre!
Ez alapvető keresztény/humanista norma, alapvető erkölcsi parancs!
Előre megfontolt gyilkosságok sorozatának elkövetésére egyszerűen nincs felmentő szöveg, „mentőkörülmény”, igazolható válasz.

Kedves József! Ne érts félre, nem azt mondom, hogy nem értek egyet... de ezt tudja pl. Obama is, Putyin is? Vagy hogy ne menjünk olyan messzire... csak Líbiáig! Kinek milyen joga beleavatkozni egy ország belügyeibe?

Véleményem szerint itt is többről van szó, mint 3-4 ember magánakciójáról.
Ez kb. olyan lehet (lehetett volna) mint pl. a 90-es évek elején történt robbanások, gyilkosságok. De sok érdekes dolgot lehetne még felsorolni.

Lacusru 2011.04.01. 00:56:12

@Démonmac1: Magamból kiindulva! Ha most én ülnék ott a vádlottak padján, és engem vádolnának az ismert gyilkosságokkal akkor:
- ha önszántamból tettem, saját akaratomból... akkor most felállnék, és elmondanék mindent. Közben bíznék abban, hogy az őszinte vallomás, megbánás, stb. figyelembe vételével még majd egyszer, 25-30év múlva esetleg megölelhetem a szeretteimet (aki még életben lesz akkor) de minden esetre lebegne előttem a távoli szabadság reménye!
- ha külső tényezők befolyásolására cselekedtem, és csak egy "zsoldos" katona voltam azokon az akciókon, akkor nyílván mélyen hallgatnék. Hogy miért? Két okom lehetne rá: vagy azért, mert tudom, mitől kell félnem, mi van a háttérben... vagy azért, mert már jó előre kioktattak a "megbízóim" hogy csak akkor tudnak kimosni majd a slamasztikából, ha befogom a számat.

Persze ez csak az én gondolatom / véleményem. De gondolom sokan hasonlóan gondolkodnak?

cso zsi 2011.04.01. 01:17:01

@Lacusru: Vagy "kirakatbűnözés", kirakatperrel. Hányan fogják tudni, hogy őket hová teszik (ha!!) hűvösre? @bgp: Ugye? Pedig mehettek volna pár helyre, ahol megváltóként örültek volna a tetteiknek.

sTormy 2011.04.01. 01:50:09

@Antifaszok Réme: Ha szerinted ez feljogosít embereket arra, hogy ártatlanokat öljenek csak azért, mert cigányok, akkor nyilván az ellen sem lenne kifogásod, ha az ő tetteik miatt téged szúrna le egy cigány.

2011.04.01. 06:50:29

@Démonmac1: "de az önbíráskodás akkor sem megoldás. Ehhez nincs joguk."

Nem megoldás egy olyan országban, ahol a törvény a becsületes adófizető többséget védi. Magyarországon épp hogy az ellenkezője van. Az interneten kommentelők döntő többsége, mégcsak elképzelni sem tudja, milyen érzés olyan közegben élni, ahol mindennaposak a büncselekmények, ahol mindennapos élet része a veszély, ahol bármikor bármi megtörténhet, és a nyugodt kis kényelmes életnek irmagja sincs.

Redcat 2011.04.01. 07:02:23

@Antifaszok Réme: Rakd már fel ezeket az eseteket egy térképre!

$pi$ 2011.04.01. 07:11:20

@Lacusru: "1. Nincs az a gyilkosság, ami felhatalmaz egy embert gyilkosságra, emberölésre!
Ez alapvető keresztény/humanista norma, alapvető erkölcsi parancs!"

Marhaság, a keresztények végiggyilkolták az elmúlt több évszázadot és most is sok helyütt gyilkolnak vagy gyilkosságokat követelnek. Ráadásul ezt a szent irataiban is részletesen leírják és törvényerőre emelik. Az, hogy a könyv második felében nem gyilkolni, hanem meggyilkoltatni a menő az semmit sem jelent, egyszerűen csak előtérbe kerül a szado-mazo beállítottság mazochista vonala.

És ráadásul azért sincs igazad, mert a gyilkosság megakadályozása elég széles körben elfogadott indok a gyilkosságra. Azaz *van* olyan gyilkosság, ami felhatalmaz egy embert gyilkosság elkövetésére: a gyilkosság, amit még nem is követtek el.

Sz'al amit írkáltál, abból semmi, de semmi nem igaz. ;)

$pi$ 2011.04.01. 07:14:48

@Lacusru: Ez az egész ügy nagyon nem kóser. Ha filmben lenne, akkor azt mondanám, hogy a forgatókönyvíró egy idióta, ezt így senki sem hiszi el.

Viszont: az élet néha produkál furcsa dolgokat, az emberek tényleg elég furcsán tudnak viselkedni... szóval én azt hiszem soha nem fogjuk megtudni a pontos igazságot.

nu pagagyí 2011.04.01. 07:18:45

@Antifaszok Réme: Mindenki bűnhődjön tettei mértékében. Mivel egy gépkocsiablak betöréséért 8 évet adtak, a cigánygyilkosoknak akasztás járna, ha lenne halálbüntetés. Gyilkosságra nincs mentség.

gnme 2011.04.01. 08:42:36

Egy kimaradt.

A neszűrben tavaly volt a 10-ik dűlőben a kisboltnál egy kisebb affér :-)

Ilyen bográcsos főzőverseny volt, tudjátok már. Anyjuk főz, apjuk iszik.

Azt a szagra odatévedtek a neszűr konstans "lakói", a ci... elnézést indiánok. (ingyenkaja, hőbörgés)

Aztán két szilaj résztvevő fiatalember úgy gondolta, hogy előveszik az ostort és a kutyájukat. Aztán pár telefonnal odább a környező dűlőkről megérkeztek azok a fiatalemberek is, akik a harcikutyákat tenyésztik a neszűr rejtekében.

Nemsokkal később az ostorral véresre verték a betolakodókat. A kutyák meg adtak a pofájuknak.

Aztán a ci.. elnézést, indiánok egy hétig a kisbolt felé sem mertek menni.

A rendőrség nyugtázta. A helyi neszűri lakók nyugtázták, hogy egy hétig rend lett.

Senkifia 2011.04.01. 08:48:34

@nu pagagyí: mint ahogy az előzőleg másfél év felfüggesztett,majd a két és fél letöltendő sem tükrözi a Rajmundka tettének súlyosságát,amikor élsportoló -boxolóként agyonverte,gyakorlatilag, az osztálytársát... És van még ilyen egy rakás.

Senkifia 2011.04.01. 08:50:47

@Antifaszok Réme: érdekes,hogy az esetek nagy többsége csoportosan elkövetett,és egy áldozat ellen... bátor "emberek"...
Ja és persze lehet kommentálni,hogy igende ezt csak Bayer fröcsögte. De sajnos attól még mind megtörtént és igaz...

Senkifia 2011.04.01. 08:54:25

@Senkifia: ...ez természetesen nem mentség a cigánygyilkosok tetteire,ahol ugye dolgozó csóró anyukát,meg ötéves kisgyereket lőttek le,mert épp az ő házuk esett útba, illetve volt a falu szélén, így a nagyon "bátor" tetthez nem kellett mélyen a házak közé menni.... Ha valami cigány maffiózóval teszik ugyanezt,valószínűleg a közvélemény szemében picit más fényben tűnik fel az egész.
Pont ugyanolyan(sőt,talán rosszabb) "emberek"ezek,mint azok,akik 3-4ed magukkal agyonvernek,megkéselnek, stb. védtelen magyar emebreket.

nyekk 2011.04.01. 08:58:13

Érdekes, hogy azért a nagy titkolódzás, csuklya miegymás mellett is fel-felbukkant azügyben a biztonsági szolgálat, a katonai titkosszolgálat, az izraeli titkosszolgálat. illetve a vádlottak velük való kapcsolata.
Mi jött volna jobban a judeoliberális világhatalom magyar helytartóinak, mint egy rettenetes "rasszista, antiszemita, náci" bűncselekmény sorozat, ahol enikai alapon mészárolják a cigányokat. (majd később biztosan a zsidókatis)..aj wehh..aj wehh...!
Sörösló legek, ha nem a Gyurcsán-Szilvásy féle titkosszolgálati akció a háttére ennek az ügynek.

Fekete József 2011.04.01. 09:07:26

@nyekk:
Az izraeli titkosszolgálat idáig még nem volt, bár ha sokat emlegeted, akkor nyilván "képbe kerül", de látom az összeesküvéselmélet az kész.
Biztos a tetkókat is a Moszad kérésére rakták magukra pár éve az elkövetők ...

Tomycat 2011.04.01. 09:14:10

@Antifaszok Réme: Milyen szanalmas ez a lista. Manipulalunk? Manipulalunk meg hazudozunk?
Ezen az alapon szerintem a keresztenyeket kellene kiloni mondjuk 1/100 aranyban, mert a papjaik, vagyis ideologiai vezetojuk mind pedofilok, gyerekeket eroszakolnak. Ha a fonokok ilyenek, milyen lehet az alja? Szoval lovoldozni kellene a gyerekeikre, ha a keresztenyek is csak eroszakoskodnak a gyerekeikkel mi felsobbrendu nemzetmentok mi a F***T sajnaljunk a kolykeiken? Ugyis pedofilok lesznek ha felnonek, hehehe majd megtisztitjuk a vilagot ettol a sopredektol.

gnme 2011.04.01. 09:25:05

Jászapáti az egy békés város. Beér az ember autóval és látja, hogy a járdákon szépen libasorban tologatják a babakocsit a ci.. elnézést indián nők. Mindegyik mellett van még két purdé.

Aztán ahogy beljebb ér az ember az autóval, láthajta ugye.. hogy mennyire békésen sorakoznak az út jobb és bal oldalán a romos kitört ablakos házak, illetve a nyeles futrinkautcák, minden ház beállójában egy agyonrozsdásodott minimum tizenötéves csillagos emlémájú autó.

Békés emberek élnek ott, csak kicsit sokan vannak. Konkrétan feketlik minden.

Heves még békésebb város. Beér az ember autóval és van egy balos kanyarív. Ott van egy békés nagy felületű árokpart. Nem is olyan régen láttam ott egy ci.. elnézést indiánt, amint ül az árok partján és békésen gitározik.

Tomycat 2011.04.01. 09:40:05

@gnme: Nekem van egy 50m2-es lakasom, fizetek erte telen havi 80-100.000 ft rezsit. Az emlitett cigany emberek vajon mibol tudnanak fizetni?

Ja, volt egy idoszak amikor a vizgazdalkodasi arkokat cigany emberek astak. Kedvenc falumban kiurultek a putrik, benepesedtek a faluvegi hazak. Szep viragos volt minden haz eleje, viragos az egesz utca es csak azert tudtuk hol kezdodik a ciganyok haza, mert a faluban mindenki mindenkit ismert.
A mai belvizekbol tudjuk, vizgazdalkodas nincs. Kedvenc falum utcaja nem viragos mar, a villany vegig kikapcsolva, romos hazak mindenutt de lakosairol tovabbra is onnan tudjuk hogy ki a cigany es ki nem, mert ismeri mindenki egymast.

gnme 2011.04.01. 09:47:28

@Tomycat: nekünk volt a neszűrben három telkünk. Egyenként 1.5-2 között ért.

Aztán az önkorm. (egy négyciklusú polgármester alatt) kéz kezet mos alapon betelepítette gyöngyös környékéről és pest alól a cigányokat és a hajléktalanokat európa egyik legnagyobb zárt kertjébe, a neszűrbe.

Most mindenik telek nulla forintot ér. Termelni nem lehet rajtuk, mert ellopják a konyhakertet. Mindenik kunyhót megnézik .. márhogy mi van benne, és ha az értékes, már viszik is eldani. Szétszedik a kunyhókat és a vasat viszik a méhtelepre.

Minden egyes nap reggeli órákban libasorban megindulnak kis kézikocsikkal és biciklikkel reggel a vasanyaggal a városi méhtelep felé. Dél körül libasorban vissza a neszűrbe.

És irgalmatlanul sok gyerek van köztük. Irgalmatlanul sok...

2011.04.01. 09:57:33

@Antifaszok Réme: megjelent azóta egy részletesebb felsorolás is.

1993. augusztus 23-án Kecskeméten három cigánybűnöző fényes nappal facsemeték mellől kiragadott karókkal agyonverte a 16 éves Kiss Norbertet. Az ügyben hozott legsúlyosabb ítélet mindössze három és fél év volt.
1999. augusztus 28-án a 21 éves csákvári Csete Ferencet Zámolyon cigánybűnözők verték agyon. Utána a jeruzsálemi ügyvédnő, Katz Katalin és negyven liberális jelentős közreműködésével áldozatként menekültek Strasbourgba.
2004. január 21-én a Tolna megyei Nagydorogon egy Zsolnai Béla nevű cigánybűnöző agyonverte és kifosztotta egy idős ismerősét.
2005. április 16-án a hódmezővásárhelyi Beyruth Rock Caféban mintegy harminc, a városban közismerten bűnözésből (drog- és lánykereskedelemből élő) cigánybűnöző támadt rá néhány magyar tizenévesre. Egyiküket megkéselték, úgy, hogy a szúrás előtt félrehúzták a kabátját, vagyis tudatosan ölni akartak.
2005. május 8-án Örkényben negyven cigánybűnöző támadt rá két rendőrre, akik egy körözött cigánybűnözőt kerestek.
2005. június 7-én Hajdúhadházon agresszív cigánybűnözők támadtak egy kocsma tulajdonosára, majd a kiérkező rendőröket is megtámadták.
2005. június 7-én Dunavecsén két tizenéves cigánybűnöző életveszélyesen megszúrta egy videotéka női eladóját, mert nem engedte, hogy filmet nézzenek az üzletben.
2005. július 26-án három cigánybűnöző egy balatonfenyvesi vasútállomáson áthaladó vonaton szóváltásba keveredett egy balatonboglári fiatalemberrel, akit ezután a mozgó vonatról a peronra löktek. Az áldozat életveszélyes fejsérülést szenvedett.
2005. augusztus 26-án két cigánybűnöző esett egymásnak a kaposvári plázában. Az őrjöngők szétverték az áruházat.
2005. szeptemberében Ópályiban az éppen borsót szedő 59 éves Jakabné Ördög Katalint hátulról vascsõvel két cigánybűnöző agyonütötte.
2005. november 3-án egy polgárőr a Nyugati téri aluljárón sétált át. Tizenöt cigánybűnöző kötött bele, majd rátámadtak. A polgárőr három támadót ártalmatlanná tudott tenni gázpisztolyával, de a tár kiürült, s ezután a cigánybűnözők rávetették magukat, és súlyosan bántalmazták.
2005. december 3-án intézkedő rendőrt vertek meg a cigányok Zagyvarékason
2005. december 19-én száznál több cigány támadt rá azokra a rendőrökre Hevesen, akik egy körözött cigánybűnözőt akartak elfogni.
2005. december 2-án szamurájkarddal felfegyverkezett cigánybűnözők támadtak négy horgászra az egerszalóki Gerendás büfé parkolójában. Mind a négyen nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket: bordatörést, nyílt végtagtöréseket szenvedtek. Egyikük koponyájából egy egy centiméteres darabot kellett kioperálni. Az autókat összetörték. A verekedő cigányok állítólag sértő, magyarellenes kijelentéseket is tettek.
2005 decemberében a 47 éves pásztói A. Istvánt három tizenéves cigánybűnöző saját házában brutálisan megkínozta, hogy elárulja, hol tartja örökségből származó nagyobb pénzösszegét. A. István belehalt a kínzásba. A cigánybűnözők testét láncfűrésszel feldarabolták, s egy közeli derítőbe dobták a maradványokat.
2006. március 11-én este Budapesten, a XI. kerületi Fehérvári úton egy villamosmegállóban egy 15 éves cigánybűnöző hátba szúrt egy 17 éves magyar fiút. A sértettet súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
2006.március 11-én Inkén egy 59 éves magyar férfi összetűzésbe került cigány szomszédjával, miután az társaival hangoskodott, és az utcán rodeóztak egy Ladával. A magyar férfi megkérte őket, hogy fejezzék be, mire a cigánybűnözők neki támadtak. A megtámadott magyar férfi önvédelemből flóbert pisztolyát használta, és arcon lőtte az egyik cigánybűnözőt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Annak egyik társa ekkor beült a Ladába, és behajtott a megtámadott magyar férfi udvarára, ahol elütötte a magyar férfit, aki súlyos lábtörést szenvedett.
2006. május elején tizenéves cigánybűnözők vertek össze egy férfit Olaszliszkán. A férfit először részegen, házának udvarán hagyták helyben. A tizenéves cigánybűnözők azért támadtak rá, mert hiába kértek tõle pénzt. A férfi felesége rendőröket hívott, a cigánybűnözők azonban később többször is visszatértek a házhoz, és folytatták a verést, végül vascsővel és karóval ütlegelték áldozatukat, akinek ekkor tört el a keze és a lába. A súlyos bántalmazásról a rendőrség már csak a kórházba szállítás után szerzett tudomást, mert a házaspár nem mert újra a rendőrséghez fordulni.
2006 májusában ugyanezek a cigánybűnözők cigarettát kértek egy asszonytól, ám ő nem adott nekik, mert nem dohányzik. Ekkor brutálisan összeverték.
2006. július 20-án hajnalban Makó külterületén egy Kurai András nevű 15 éves cigánybűnöző megerőszakolta, majd megkötözte és felgyújtotta a 18 éves magyarcsanádi Pénzes Henriettát. A magyar lány néhány nap múlva belehalt égési sérüléseibe.
2006. június 18-án egy 21 éves kisvárdai cigánybűnöző karóval agyonvert egy 69 éves anarcsi gazdát annak saját gyümölcsösében, miután az idős magyar férfi rajtakapta lopás közben.
2006 októberének első napjaiban négy cigánybűnöző napokig kínozott egy tizenhat éves magyar fiút Miskolcon, a Fiatalkorúak Regionális Börtönében. A fiúnak először mindegyikükkel meg kellett verekednie, majd többször, többféle módon megerőszakolták, végül a cellatársak a lepedőkből kötelet készítettek, és ennek segítségével felakasztották a fiatalt. A fiú azért élte túl az akasztást, mert az utolsó pillanatban a kezét be tudta csúsztatni a nyaka és a kötél közé. Ekkor riasztotta az őröket az ötödik cellatárs, aki nem bírta nézni a fiú szenvedését.
2006. október 7-én Öcsödön cigánybűnözők agyonverték a 78 éves Kovács Sándort. Pénze nem volt, így ki sem foszthatták.
2006. október 7-éről 8-ára virradó éjjel Tiszacsegén cigánybűnözők agyonverték a 22 éves jászberényi Farkas Gábort. A fiatalember azért látogatott el a Tisza-menti településre, hogy a család hétvégi házát felkészítse a télre. Este betért barátjával egy helyi szórakozó helyre, ahol beszélgetni kezdett egy ottani lánnyal. A faluban közismert cigánybűnöző Bari család néhány tagja beléjük kötött, ezért a fiatalok távoztak. Tucatnyi cigánybűnöző azonban az utcán halálra verte a fiatalembert.
2006. október 15-én Olaszliszkán a 44 éves Szögi Lajost kislányai szeme láttára lincselte meg több tucat cigánybűnöző.
2006. október 20-án este 8 fős cigánybanda támadt egy szolnoki Ady Endre úti söröző vendégeire. A BMW-vel érkező cigánybűnözők az addig kedélyesen sörözgető magyarok közül több személybe is belekötöttek, mígnem megtalálták az ürügyet a verekedésre: az egyik vendég a cigányoknak nem tetsző zeneszámot hallgatott...
2006. október 27-én este Átányban mintegy 30 cigánybűnöző vert össze egy buszvezetőt, mert az rádudált a buszöbölben ácsorgó, a forgalmat akadályozó társaságra.
2006. november 5-én cigánybűnözők támadtak rá négy budapesti magyar férfira Nakon, akik egyike házat örökölt a Tolna megyei faluban. A cigánybűnözők szerették volna megszerezni az ingatlant, ezért rontottak rá a magyarokra, akik közül egy 27 éves fiatalembert életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba, miután az egyik cigánybűnöző baltával fejbevágta.
2006 novemberében Orosházán súlyosan megsebesítettek egy 68 éves magyar gazdát a portáján fosztogató cigánybűnözők.
2006. november 29-én egy 36 éves cigányasszony őrjöngött a botpaládi polgármesteri hivatalban, mivel a segélyből levonták az iskolatámogatást, miután többszöri felszólításra sem igazolta, hogy iskolába járnak a gyerekei. Az élősködő cigánybűnöző azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja a hivatalt.
2006. november 29-én fosztogató cigánybűnözők vertek agyon egy 58 éves magyar férfit a Miskolchoz tartozó Kerekhegyen lévő telkén.
2006. december 2-án részeg cigányok vertek össze Egerben egy magyar diákot. A fiatalember súlyos sérüléseket szenvedett.
2006. december 11-én egy cigány férfi rosszul lett autójában. Családtagjai mentőt hívtak hozzá, de mire a kocsi odaért, a férfi már meghalt. A cigánybűnözők ekkor neki estek a mentősöknek. Életüket csak a kiérkező rendőrök tudták megmenteni.
2007. február 28-án a kora reggeli órákban a jászfényszarui vasútállomáson cigányok kilöktek a vonatból egy 36 éves jászapáti magyar férfit, akit előtte megkéseltek.
2007. márciusában egy 26 éves cigány, miután fölvette a segélyt Polgáron, berúgott, majd hazafelé indult ordítozva. Egy útkereszteződésnél rákiáltott egy idősebb biciklistára, hogy álljon meg, de az nem állt meg. A részeg cigány utánaszaladt, lerángatta a nyeregből, és többször fejberúgta. A férfi a kórházban meghalt.
2007. április 7-én hajnalban Miskolc belvárosában három fiatal cigánybűnöző brutálisan összevert egy nőt és egy férfit egy villamosmegállóban. A cigánybűnözők rabolni akartak, ezért egy nőt a földhöz vágtak, és megrugdosták. A segítségére siető férfit is brutálisan összeverték.
2007. április 8-án, húsvéthétfőn egy 19 éves cigánybűnöző agyonverte és kirabolta a 99 éves Lajos Piroskát.
2007. május 17-én egy 32 éves cigányasszony megkéselte fia egyik iskolatársát a Szabolcs megyei Kisléta általános iskolájában. Előtte a két gyerek összeveszett.
2007. június 18-án hajnalban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzséron egy 12 éves cigánybűnöző belopózott a szomszédban lakó 19 éves nőhöz, és álmában megkéselte, mert a magyar lány előző nap rászólt.
2007. június 24-ére virradóan K.I., 49 éves cigánybűnöző súlyosan bántalmazta saját lakásán a 90 éves ózdi bácsit, hogy az a helyszínen meghalt. Ezt követően a gyilkos a lakásból készpénzt és takarékbetétkönyvet tulajdonított el.
2007. június 24-én mintegy ötven cigánybűnöző támadt a rendőrökre. A hatósági személyek igazoltatni akarták egy 15 fős cigány társaság tagjait, akik megtagadták az igazoltatást. Ezután támadtak a rendőrökre, akiknek figyelmeztető lövést is le kellett adniuk.
2007. július 23-án egy 23 éves dunakeszi cigány nő cigarettát kért egy idős hölgytől, majd miután nem kapott, leszúrta és kirabolta.
2007. augusztus 16-án a Nógrád megyei Kállón helybéli cigányok vascsővel félholtra vertek egy erdőkürti fiatalembert, aki a szomszédos Erdőkürtön nem sokkal korábban rajtakapta őket terménylopás közben. A fiatalember életveszélyes állapotban került kórházba. A tettesek ellen eljárás sem indult.
2007. szeptember 13-án késő este a szabolcsi Piricsén három cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy helyi kocsmárost.
2007. szeptember 16-án szamurájkarddal vágta meg a budapesti XI. kerületi Black Dog nevű kocsma pultosát két cigánybűnöző miután szóváltásba keveredtek. A magyar férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
2007. október 14-én éjjel három cigánybűnöző tört be egy ácsi családi házba. A tulajdonos észrevette őket, a bejárati ajtóhoz sietett, és megpróbálta megakadályozni, hogy értékeit elvigyék. A betörők azonban túlerőben voltak, belökték őt az ajtón, és egy vasrúddal fejbe verték. Szerencséjére, az ütés nem találta el igazán, így "csak" könnyű sérüléseket szenvedett.
2007. november 5-én a Ferenc körút és az Üllői út sarkán egy cigánybűnöző rátámadt egy várandós magyar nőre. Többször arcul ütötte, és kirabolta.
2007. november 8-án cigánybűnözők hatoltak be egy idős gyáli asszony otthonába. A 103 éves nénit brutálisan összeverték és megrugdosták. A bántalmazásnak az vetett véget, hogy a néni megnyomta az otthonába telepített biztonsági rendszer segélyhívó gombját, a Body Guard Hungary diszpécsere pedig rögtön értesítette a rendőrséget. A rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek, így még ott el tudták fogni a hölgy embertelen támadóit, őt magát pedig azonnal kórházba szállították. A néni életveszélyes sérüléseket szenvedett.
2007. november 11-ére virradó éjjel Szalonnán megölt és kirabolt egy 93 éves nénit egy 15 éves cigánybűnöző. A gyanúsított 2008 márciusában szabadlábon védekezhetett, miközben néhány szigetvári magyar srácot egy pofonért hónapokra előzetesbe helyeztek. Ez a rasszista megkülönböztetés!
A cigánybűnözés történetében is példátlan brutalitással végzett egy 88 éves nénivel egy 21 éves cigány Gadnán 2007. november 18-án. Előbb megerőszakolta áldozatát, majd összeszurkálta a hátát, kinyomta a szemét, baltával széthasította a fejét, végül levágta a lábát.
2007. december 8-án Mátészalkán a Luca büfében cigánybűnözők brutálisan bántalmazták a kocsma tulajdonosát, mert egy helyi cigánybűnözőt a zárórára és annak részegségére tekintettel a kocsmáros nem akart kiszolgálni. A cigánybűnöző ekkor értesítette bűntársait, a Vida-bandát. A cigánybűnözők baltákkal, baseballütőkkel, vasvillákkal felszerelkezve érkeztek a presszóhoz, egy üveggel leütötték a kocsmárost, vasvillát szúrtak bele, szétverték a kocsmát és a kocsmáros autóját.
Saját lakásában verték agyon a 67 éves Balogh Lászlót Tarnabodon cigánybűnözők 2008. február 6-án, majd egy 9600 forint értékű olajradiátort vittek el. A 15, 16 és 17 éves cigány gyilkosok hetek óta fenyegették és fosztogatták a férfit.
85 éves magyar nénit vert agyon és rabolt ki egy 32 éves cigánybűnöző, Orsós Sándor Jászberényben 2008. február 22-én.
2008. február 22-én megtámadott és kirabolt egy ágyhoz kötött magyar bácsit egy cigánybűnöző Mátraszőlősön. Az elkövető rágyújtotta az ágyneműtartót áldozatára, aki csodával határos módon életben maradt.
2008. február 23-án hajnalban a Heves megyei Tarnaörsön egy 20 éves cigánybűnöző megerőszakolt egy 80 éves magyar nénit, majd 11 ezer forintja átadására kényszerítette, és azt követelte, hogy főzzön neki kávét.
2008. február 23-án hajnalban két cigánybűnöző tört be egy idős asszony házába Nyírvasváriban. A zajra felébredő nénit fenyegetve a pénzét követelték, fojtogatták, majd megkötözték. Az elkövetők végül néhányezer forinttal távoztak.
2008. március 9-én kővel és bottal vert össze két 15 éves cigánylány egy 50 éves férfit Miskolcon, miután nem adott nekik pénzt.
2008. március 10-én délután a gyöngyösi kórházban cigánybűnözők megvertek egy doktornőt, aki egy cigány beteget nem akart befektetni az osztályra. Az orvos szerint a beteg állapota ezt nem indokolta, járóbeteg-szakrendelésre kívánta továbbküldeni. A beteg cigányasszony ezzel szemben biztos volt abban, hogy gyógyíthatatlan, súlyos betegségben szenved, és követelte, hogy vegyék fel fekvőbetegként. Miután a doktornő ezt továbbra sem tartotta indokoltnak, a cigányasszony szitkozódni kezdett, majd a kíséretében lévő fiatal cigány nő többször megütötte a doktornőt. A doktornő beadta felmondását.
Saját bevallásuk szerint 3200 forintot találtak annál a 74 éves ceglédi nőnél, akit saját tanyáján ölt meg két cigánybűnöző 2008. március14-én.
2008. március 19-én két cigánybűnöző erőszakolt meg egy asszonyt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tornyospálcán, miután rátörték házának ajtaját és megverték.
Rossz jegyet akart adni neki, ezért megrúgta, és egy vascsővel kezdte ütögetni fizikatanárát egy 16 éves cigánybűnöző, Lakatos Zoltán 2008 márciusában. Az eset a józsefvárosi Erdélyi utcai iskolában történt.
2008. március 22-én egy 37 éves cigánybűnöző behatolt egy 59 éves hajósi nő lakásába. Megverte, majd a nyakában lévő 2 db arany nyakláncát és 6 db arany medálját letépte és elvitte.
2008. március 27-én egy 17 éves kaposvári szakiskolás cigány diáklány osztályfőnökét durván becsmérelte, egy másik tanárát leköpte. Kiderült, hogy a kis cigánybűnöző diáktársait rendszeresen terrorizálja.
2008. április 8-án Nyírkátán, a Petőfi utcában mintegy 30 cigánybűnöző akart lincselni, miután egy autó elütött egy féktávolságon belül az útra rohanó gyereket.
2008. április 11-én Jászladányban egy 47 éves önkormányzati munkatársat szúrt nyakon egy cigánybűnöző egy törött pohárral, mert kevesellte a segélyt. A törött pohár két centiméterre állt meg a nyaki artériától.
2008. április 16-án megöltek egy 77 éves asszonyt somogyzsitfai otthonában anyagi haszonszerzés miatt cigánybűnözők.
2008. április 19-én este Vásárosnaményban egy 19 és egy 26 éves cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy 69 éves magyar férfit.
Egy 34 éves cigánybűnöző 2008. április 19-én, szombaton Kiskunhalason a kora esti órákban a bejárati ajtót betörve bement egy 52 éves magyar nő lakásába, ahol a feljelentőtől a mobiltelefonja átadását követelte. Hogy szavainak nyomatékot adjon, ütlegelni kezdte a nőt, közben annak kötényét leszakítva a kötényzsebében levő, körülbelül 5 ezer forint értékű mobiltelefont elvette. A bántalmazás során a nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést – orrcsont-törést - szenvedett.
2008. április 22-én Somogy megyében, Öreglak-Barátihegyen két lovas kocsin utazó cigánybűnöző támadt egy juhászra, mert annak birkái a földes út közelében legeltek. Kaszával összevágták.
2008. május 2-án Hajdúhadházon, a bocskaikerti vasútállomás közelében öt cigánybűnöző támadt rá egy idős hölgyre, s miután kitépték a kezéből több tízezer forintot tartalmazó táskáját, elszaladtak.
2008. május 4-én ugyanezek a cigánybűnözők a délelőtti órákban a lakásán, bottal vertek meg egy 67 éves asszonyt, s elvették ezüst fülbevalóját. Egy órával később a Hajdúhadház és Bocskaikert közötti úton felborítottak egy kerékpárost. Miután a nő földre került, elragadták a táskáját, letépték aranyláncát.
2008. május 6-án egy tanárnőt fojtogatott egy cigánybűnöző a Heves megyei Dormánd iskolájában, mert a tanárnő rászólt a gyerekére.
2008. május 10-én este a fővárosban öt tizenéves magyar fiatalra, köztük lányokra támadt hat kigyúrt cigánybűnöző a Petőfi hídon. A magyarellenes, rasszista kijelentéseket is hangoztató cigánybűnözők súlyos sérüléseket okoztak a fiataloknak.
Majdnem halálra vert egy férfit Gyöngyösön egy 14 és egy 37 éves cigánybűnöző 2008. május 16-án hajnalban. Az elsődleges orvosi vizsgálat életveszélyes sérüléseket állapított meg a bántalmazott férfin.
2008. május 25-én szolgálatban lévő buszsofőrre támadtak cigánybűnözők Miskolcon. Az egyik városi autóbuszjárat vezetője a Miskolc belvárosi megállónál kinyitotta az első ajtót a felszálláshoz, ekkor - nem tudni, miért - négy cigány férfi és egy cigány nő, aki a karjában kisgyermeket tartott, szidalmazni kezdte őt, leöntötték sörrel, egyikük pedig megrúgta.
2008. május 29-én Nagykállóban egy 16 éves cigánybűnöző súlyosan bántalmazta öccse 39 éves tanárát annak lakásánál. Előzmény, hogy a pedagógus egy iskolai verekedés miatt kérdőre vonta a cigánybűnöző öccsét.
2008. június 13-án éjszaka cigányok verték agyon és rabolták ki saját házában a zagyvarékasi D. Józsefet.
A Magyar Gárda mentette ki az életveszélyben lévő Pölöskei Lászlót és feleségét Galgagyörkről 2008. június 14-én. A fiatal magyar párt őrjöngő cigány szomszédjai meg akarták ölni. Előzmény, hogy a Pölöskeiék telkén álló nyárikonyhában jogtalanul tartózkodik az Oláh család, s a bitorlás miatti folyamatos viták fajultak addig, hogy a jogkövető magyar párt le akarták mészárolni a cigánybűnözők.
2008. július 24-én délelőtt öt cigány késsel fenyegetőzve kirabolt egy fiatal magyar lányt a fővárosi XI. kerületi Kosztolányi Dezső téren.
2008. július 25-én Kunszentmiklóson egy 14 éves cigánybűnöző téglával fejbedobott egy 45 éves magyar férfit, aki belehalt a sérülésbe.
Életmentésre érkező mentősökre támadtak 2008. július 28-án cigánybűnözők Bicskén. A cigánybűnözők ütésekkel, rúgásokkal fogadták a bajban lévő rokonuk megsegítésére érkező mentősöket.
Tucatnyi cigánybűnöző támadt rá egy magyar férfira és leányára, majd a segítségükre siető feleségére és fiára a Fejér megyei Mezőfalván 2008. szeptember 5-én este, miután a magyar férfi autójával összeütközött egy szabálytalanul, jogosítvány és bukósisak nélkül motorozó cigánnyal. A környező házakból előtóduló cigánybűnözők nekiestek a vétlen férfinak és családjának. A vérszomjas tömeg gyilkolási vágyának a kiérkező rendőrök figyelmeztető lövése vetett véget. A magyar áldozatokat súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
2008. szeptember 26-án Mátészalkán egy 19 éves cigánybűnöző megerőszakolt egy 71 éves asszonyt. Elfogásakor kiderült, hogy két hónappal korábban egy 58 éves nőt is megerőszakolt.
2008. szeptember 26-án Nyíregyházán egy 15 éves cigánybűnöző kitépte egy nyolcéves lány füléből annak fülbevalóját és elvette arany nyakláncát.
2008. szeptember 27-én Sárospatakon egy 14 éves cigánybűnöző lábon szúrt egy 24 éves magyar férfit, aki életveszélyesen megsérült, kómába esett, majd két nap múlva belehalt sérülésébe.
Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság 2008. szeptember 28-án egy 15 és két 17 éves cigánybűnözőt Dombóváron. A cigánybűnözők szeptember folyamán legalább tíz alkalommal zsarolták meg, rabolták ki és verték össze magyar diáktársaikat. A két idősebb cigánybűnöző korábban már volt büntetve, egyikük hasba szúrt egy magyar nőt.
Pisztollyal lőttek be egyedülálló idős magyarok házaiba cigánybűnözők Tarnabodon 2008. szeptember 29-én hajnalban. Néhány portára Molotov-koktélt dobtak.
2008. szeptember 29-ére virradóra Patca és Zselickisfalud között egy lovaskocsit hajtó cigány gyeplővel fojtogatott egy 28 éves magyar nőt. A cigánybűnöző azért vadult meg, mert kivilágítatlan szekere elé fogott lovait a magyar nő által vezetett autó reflektora elvakította. Ezért a cigánybűnöző hajánál fogva kirángatta autójából a vétlen sofőrt, és fojtogatni kezdte. A fia közben a megtámadott magyar nő 18 éves öccsét ütlegelte. A cigánybűnözőt korábban már elítélték.
Három cigánybűnöző, köztük két nő támadt egy óvónőre Kiskundorozsmán 2008. október 1-jén, mert a pedagógus azt kérte tőlük, a család óvodába járó gyerekét ne késve vigyék reggelente az intézménybe. A cigánybűnözők a gyermekek szeme láttára ütlegelték és fojtogatták az óvónőt, aki följelentést tett, mire a cigánybűnözők megfenyegették, mondván, ha kimegy az utcára, megölik.
Mintegy ötven cigánybűnöző támadt botokkal egy hagyományőrző csoportra Sazabadszálláson 2008. október 11-én este. A nagyjából 30 fős magyar csoport rókavadászatot imitáló lovagláson vett részt, majd este egy vendéglőben vacsorázott, amikor agresszív cigánybűnözők történ rájuk az ajtót, és ütni-verni kezdték őket. Többen nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtek.
2008. november elején Mosonmagyaróváron a pályaudvaron a 15 éves cigánybűnöző Dalka István és társa megtámadta a 17 éves dunaszigeti magyar fiút, Ásványi Krisztiánt, és eszméletlenre verték, majd kirabolták. A fiatalember kómába került, lélegeztetőgépen tartották . 2008. december 10-én felébredt a kómából, de látását elvesztette.
2008. november 22-ére virradó éjjel öt ráckevei cigány megerőszakolt, majd megfojtott egy 14 éves magyar lányt, Horák Nórit Kiskunlacházán.
A 33 éves F.E., a 23 éves K.A. és a 16 éves Kolompár Zsolt cigánybűnözők saját háza udvarán leütöttek és kiraboltak egy 80 éves magyar nénit 2008. december 1-re virradó éjjel. A néni meghalt.
2008. december 2-án Sátoraljaújhelyen két cigánybűnöző brutálisan megvert egy tanárt annak kertjében. Ok, hogy a tanár néhány évvel korábban (!) egy iskolai csetepaté során szétválasztotta a verekedőket, akik egyike az egyik cigány fia volt.
2008. december 6-án délután egy 21 éves cigánybűnöző Budapesten a VIII. kerületi Diószeghy Sámuel utca egyik lakásában leszúrt egy idősebb férfit.
2008. december 11-én Sátán három cigánybűnöző brutálisan összevert és kirabolt egy 67 éves magyar nénit. A néni másnap belehalt sérüléseibe.
Brutálisan megvertek és kiraboltak egy idős férfit kovásznai lakásán 2008. december 14-én délután. A 84 éves Paltán József a kórházban belehalt sérüléseibe. Gyilkosai: a 18 éves Budi Ernő és a 26 éves Budi Zoltán cigánybűnözők. Az idős székely orr- és szemöldökcsontját, bordáit eltörték, fejét csavarhúzóval szurkálták össze az állatok. Az öregnek 1000 lejért, vagyis nagyjából 70 ezer forintért kellett meghalni.
2008. december 15-ére virradó éjjel saját otthonában támadták meg a vecsési Városi Nemzeti Szövetség, valamint a Jobbik helyi vezetőjét, Szabó Attilát, a Magyar Gárda tagját, aki nemrég arról lett nevezetes, hogy kezdeményezésükre életnagyságú bronz lovas szobrot állítottak Vecsésen a honvisszafoglalás tiszteletére. A 6-7 cigány támadó éjjel lopózott be a házba, s fegyverekkel, viperákkal támadtak az ágyában alvó családfőre, aki ennek ellenére - kitűnő kondíciójának köszönhetően - még képes volt védekezni egy ideig. A lelketlen és kegyetlen támadók a család többi tagját sem kímélték, Szabó Attila feleségét megkötözték, a 14 éves kislányának fegyvert szorítottak a fejéhez, de még a nagymamát is bántalmazták. A támadók végül értékeket is magukhoz vettek, majd távoztak.
2008. december 18-án a fővárosi Bosnyák tér egyik kocsmájában négy részeg cigánybűnöző agyonszurkálta az idős B. Istvánt, mert rájuk szólt a játékautomata rugdosása miatt.
2008. december 21-én egy 16 és egy 30 éves cigánybűnöző karókkal agyonverte azt a 85 éves nénit, aki gyümölcsösében munkát adott nekik. A cigánybűnözők a néni pénzét akarták megszerezni.
2008. december 24-én, Szenteste (!) Szilhalmon egy cigánybűnöző brutálisan bántalmazott, majd kirabolt egy egyedülálló idős magyar férfit, V.A.-t.
2009. január 6-án kedden Tiszaroffon egy 25 éves cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy 86 éves magyar nénit.
2009. január 15-én Pécsett cigánybűnözők gyilkoltak meg egy idős asszonyt Meszes városrészben.
2009. január 21-én jelentette be a győri rendőrség, hogy a városban 2008 novembere óta garázdálkodó cigány rablóbandát kapcsoltak le. A 16 fiatalkorú bűnözőből 15 cigány volt, egy pedig nigériai. Magyar nem volt köztük.
2009. január 27-én Karancslapujtő általános iskolájában egy 17 éves magyar gimnazistát vert össze egy cigánybűnöző. A magyar fiatal iskoláját mutatta be, a továbbtanulást népszerűsítve, eközben szóváltásba keveredett egy cigánnyal, aki szokásos a csordaszellemben bátyjait ráuszította a gimnazistára. Az egyik cigánybűnöző úgy ütötte arcon a magyar ifjút, hogy eltört az arccsontja.
2009. január 31-én este a Heves megyei Boldogon szolgálaton kívüli tűzoltók egy kollégájukat búcsúztatták a helyi kultúrházban. Több tucat cigány erőszakosan be akart menni a zártkörű rendezvényre, s amikor kiküldték őket, rátámadtak a tűzoltókra. Egyiküket megkéselték, súlyos sérülést okoztak neki.
2009. február 1-jén Szolnokon egy 70 éves bácsi rajtakapta az általa bérelt akácos terület cigány fosztogatóit. Elzavarta őket, majd elkezdte visszahordani a fát a telkére. De közben nagyobb létszámban visszatértek, majd a cigánybűnözők kövekkel kezdték dobálni az idős embert, aki ekkor légpuskából rájuk lőtt. Ezek után a tulajdonát védő magyar ellen indult eljárás, akárcsak a kesznyéteni Barna bácsi esetében.
2009. február 4-én Mándokon egy 26 éves általános iskolai tanárnőt brutálisan összevertek, megrugdostak cigánybűnözők, mert egy cigánylány nem szerepelt a farsangi műsorban, valamint a tanárnő szóvá tette, hogy tetves.
2009. február 7-én Hevesen hamis riasztást kaptak a rendőrök azzal, hogy a Dankó Pista utcában tömegverekedés van. A kéttagú járőr ennek nyomát sem látta, viszont vagy harminc cigánybűnöző támadt rájuk, bosszút lihegve, amiért egy nyolcszorosan körözött cigánybűnözőt kerestek korábban.
2009. február 7-én Veszprémben cigánybűnözők hordája megölte az MKB Veszprém román kézilabdázóját, Marian Cozmát. A szerb Zsarko Sesumot, Cozma csapattársát fejbe rúgták, arccsontja tört. A horvát Ivan Pesityet, aki szintén az MKB Veszprém légiósa, vesén szúrták, egyik veséjét el kellett távolítani. A rendőrök Raffael Sándort, Sztojka Ivánt és Németh Győzőt keresik, de a tömeg legalább 30 cigányból állt.
2009. február 8-án Ózdon kétszáz felfegyverkezett cigánybűnöző támadta meg a Magyar Gárda helyi tagtoborzó rendezvényét. A tömegmészárlást a rendőrség akadályozta meg.

Ezek az esetek, a magyarok legyilkolása és terrorizálása, természetesen nem érik el a polkorrekt média ingerküszöbét.

Tomycat 2011.04.01. 10:11:23

@gnme: Ja, Pech. De gondolod hogy a negyciklusu polgarmester nem inkabb Las Vegas szeru kaszinokat akart volna?
Gondolod ha ehes az ember, akkor inkabb elpusztul csak a cigany akar tovabb elni, meg ha eloskodnie is kell?
Nem lehet, hogy inkabb mi tobbsegi magyarok vagyunk felelosek inkabb, mert 20 even keresztul szerencsetlennel szerencsetlenebb kormanyt valasztottunk?
A hatalom mindig nalunk volt, sohasem tudtunk elni vele. A cigany tehet errol? Ma mar nem csak a sokkal kevesbe kepzett cigany, de a kepzett magyar sem dolgozhat, normalis jovedelme sincs.

Visszaterve kedvenc falumhoz, anno mindenki a labtorlo alatt tartotta a kulcsot, megsem ramoltak ki a hazat. Ma meg emberevo ebek sem vedik meg javainkat. Akkor is volt cigany, most is van. Akkor mi valtozott?

Nird 2011.04.01. 10:19:47

@libbancs: csak és kizárólag akkor nem csinálnál magadból kínos önparódiát, ha hasonló listákat töltenél fel a kurucra a cigányok ellen elkövetett bűncselekményekről. De mivel ez nem túl valószínű, így muszáj azt hinnem, hogy nem az igazságérzeted késztetett ennek az elkészítésére, hanem valami sokkal szomorúbb belső inger.

Tomycat 2011.04.01. 10:21:10

@libbancs: ez is, ugy hazugsag az egesz amit irsz ahogyan leirtad. Akar 2 km hosszu is lehet a felsorolasod. Nem igazol semmit, egy nulla!
Miert? Mert a hiba benned van. Sajat nyomorodert masokba rugsz. Nezz tukorbe!

manes 2011.04.01. 10:35:57

"Ez alapvető keresztény/humanista norma, alapvető erkölcsi parancs!" Ezt tudták az Isten és Jézus nevében gyilkolók is?

Tomycat 2011.04.01. 10:38:07

@libbancs: most ezt a listat latvan arra gondoltam, hogy az Erdlybol jott magyarok tetteirol nincs veletlenul egy ehhez hasonlo listad? Megoszthatnad!

Ryo san 2011.04.01. 10:44:05

Sajnos az én kedves falumban is hetente történnek hasonló dolgok!!Valaha a Tisza-tó csodája volt,ma már csak egy cigánytelep.

seetchoo 2011.04.01. 10:53:56

@Antifaszok Réme: @libbancs: A kilencvenes évek elejétől napjainkig sikerült kevesebb, mint kétszáz bűncselekményt összeszedni. Ez mit is bizonyít tulajdonképpen?

seetchoo 2011.04.01. 11:07:54

Hogy ne kelljen sokat keresgélni: 1993 és 2008 között több mint 460.000 erőszakos és garázda jellegű bűncselekmény, 2003 és 2008 között 1.076 befejezett emerölés történt.

Akinek nem inge.... 2011.04.01. 11:14:42

A sok cigányvédő rózsadombi marhának üzenem,hogy egyszer,csak egyetlen egyszer tessék már lefáradni mondjuk Mezőzomborra,Taktaszadára vagy Takaharkányra egy gyógyüdülésre,mondjuk egy hétre,nem többre! majd akkor elgondolkodnak rajta,ki az,aki öli-veri-lopja-terrorizálja a másikat.
A másik kérdésem,hogy a fenti listákból hogy lehet,hogy semelyikből sem lett médiacirkusz? az ismerősöm nagyanyja,akit húszezer Forintért vertek halálra ezek a mocskos állatok,ő nem érdemelt volna index-címlapot meg blogot?ő nem volt ártatlan esetleg?
és a naccccccsaládok,a halmozottan hátrányosak,akik halomra szülik a kölyköt mert dolgozni derogál nekik,velük mi a helyzet?
És azok a cigányok,akik azért ütik,rúgják a saját terhes hasukat,hogy beteg legyen a gyerek,hogy több segélyt kapjanak,velük mi a helyzet? nem hazudott az a polgármester,amikor ezt állította,a saját fülemmel hallgattam végig a buszon 2 ilyen redvás beszélgetését!!!egymásnak adták a tanácsokat!és akkor még azt a polgármestert hurcolták meg utána....elég legyen már a magyargyűlöletből!

Tedat 2011.04.01. 11:16:17

Nagyon büdös ez az egész.

Mondjuk nem kellene idehozni a listát arról, hogy a cigányok hányszor bántottak vagy öltek magyart, mert nem erről szól.

A cigányvadászat nem megoldás, szerintem az emberek 99%-a elítéli, a maradék 1% meg idióta.

Ha a csapat átlagos értelem feletti, akkor ők is tudták ezt.

Tényleg furcsa, hogy az, hogy egy nemzetbiztonsági dolgozót meg akartak ölni, nem lett vád, pedig az is súlyos dolog. Gondolom a titkosszolgálatok kérése lehetett ez.

Kinek volt jó ez a cigány-gyilkolászás?

A Fidesznek valószínűleg nem, mert rögtön a jobboldalra kezdték kenni.

A Jobbiknak se nagyon, mert szintén az volt a koncepció, hogy ez a jobbik-gondolkodáshoz közel van, hogy elriasszák a Jobbik szavazókat.

Akkor? Kinek is volt jó?

Tomycat 2011.04.01. 12:26:36

@Tedat: tenyleg tisztazni kellene kinek volt jo ami volt. Most a FIDESZ van hatalmon, megoldhatja az ugyet.

seetchoo 2011.04.01. 13:04:32

@Tedat: De most komolyan, ezt ugye te sem hiszed el? Viszonylag koherens módon írsz, nem lehetsz idióta. Így a következő lehetőségek maradnak: vagy a veled egyet nem értőkkel szembeni zsigeri gyűlölet írja fölül nálad a racionalitást, vagy csak szereted az összeesküvés-elméleteket.
Remélem, ez utóbbiról van szó, mert az állandó stressz alattomos dolgokra képes.
Szép napot!

Tedat 2011.04.01. 14:40:28

"Horgászat a gyilkosság idején

Amíg a többi vádlottat várta, egy rendőr igazoltatta, tőle hallott először a gyilkosságról. A rendőrnek azt mondta, egy internetes vakrandira érkezett, azért várakozott ott, és még azt is ki tudta magyarázni, miért volt egy gitár nélküli gitártok, egy URH-rádió és egy távcső a kocsiban. (A rendőrségi jegyzőkönyv szerint horgászatra hivatkozott.) Először azt hitte, a gyilkosságot uzsorások követték el."

Krva jó ám ez is! Olyan jó a rendőrségünk, hogy szegény rendőrnek még akkor se jutott eszébe, hogy valami bibi lehetett, amikor 1-2 héttel később a csapból is az folyt, hogy cigánygyilkosságok történtek.

Nem kellett volna a rendőrnek jelentkeznie a főnökségnél, hogy "basszus, pont múlt héten igazoltattam egy gyanús alakot arrafelé, a rendszáma is megvan!".

@seetchoo:
"vagy csak szereted az összeesküvés-elméleteket. "

Ez több, mint összeesküvés-elmélet. Vannak olyan furcsa dolgok Magyarországon, amiket egyszerűen nem hiszek el, hogy miért követne el valaki úgy és magától.

Pl. a rendőrpalotába évekkel ezelőtt éjszaka beleeresztettek egy géppuska-tárat.
- Érdekes módon éjjel 2-kor tették, hogy biztosan senki ne sérüljön meg. Ez nem terroristára vall, az nappal bement volna, és robbant.
- Érdekes módon nem lett meg az elkövető. De nem is nagyon keresik! Pedig ez presztízsügy lenne, sőt, tulajdonképpen terrorizmus is!

Ezek után hívjál engem paranoidnak, és összeesküvés-elmélet hívőnek, de szerintem ezek nem normális dolgok.

Az se normális dolog, hogy a nemzetbiztonsági hivatal akkor hagyja abba egy szélsőséges megfigyelését, amikor az fegyvert vásárol!

Antifaszok Réme 2011.04.01. 22:06:09

@Fekete József:
„1. Nincs az a gyilkosság, ami felhatalmaz egy embert gyilkosságra, emberölésre!
Ez alapvető keresztény/humanista norma, alapvető erkölcsi parancs!”

Ezért nem jogosítja fel a cigányokat sem ölésre a lassan már misztikussá hangoztatott cigánygyilkossági helyszínek médián keresztül való állandó sújkolása, mint „Kisléta, Tatárszentgyörgy, Tiszalök… stb.”

Amúgy az erkölcsi normatívákat próbáld már elmagyarázni a cigányoknak is! Bár kétségeim vannak ezzel kapcsolatban a végeredményről…

@bgp: „egy baj van csak, a bátor vadászok még csak véletlenül se erről a listáról szedték a prédát. A legfőbb szempontjuk az volt, hogy kényelmesen le lehessen lépni. Faluszéli házakra csaptak le. Volt, ahol még csak nem is cigányra.”

Igen, de ha belegondolsz Hitlerék sem szervezetek titkosszolgálati kommandókat az általuk főbűnősnek tartott emberek elrablására pl. az USÁ-ból, melyet követően bíróság elé lettek volna állíthatók… (pl. mint ahogy Eichmann-nal tették a Moszadosok.) Szerintem ezt kellett volna tenniük, helyette azonban többnyire a szegény, beáldozható kisemberek tömegei szívtak a koncentrációs táborokban. Furi nem ?

De hogy az elképzeléstől a valósághoz szakadjunk: a cigányok is többnyire védtelen, ártatlan időseket, fiatalkorúakat támadnak meg…

@sTormy:
„Ha szerinted ez feljogosít embereket arra, hogy ártatlanokat öljenek csak azért, mert cigányok, akkor nyilván az ellen sem lenne kifogásod, ha az ő tetteik miatt téged szúrna le egy cigány.”

De, lenne. Nekem voltak/vannak normális cigányismerőseim, és pont az a nagyon fontos határvonal választ el a náci mentalitástól, hogy nem lehet mindenkit egy kaptafára húzni, általánosítani. Amelyik EGYÉN vétkezett, az bűnhődjön. Ezt próbáltam vizionálni az előbb bgp-nek, hogy pl. az elrablós, kommandós akció és ezt követően az egyéni bűnös bíróság elé állítása mellett teszem le a voksom, mintsem tömegek deportálásával/megsemmisítésével stb.

@nu pagagyí: „Mindenki bűnhődjön tettei mértékében. Mivel egy gépkocsiablak betöréséért 8 évet adtak, a cigánygyilkosoknak akasztás járna, ha lenne halálbüntetés. Gyilkosságra nincs mentség.”
LD. Az előbb bgp-nek és sTormy-nak írtakat…

@Tomycat: „Milyen szanalmas ez a lista. Manipulalunk? Manipulalunk meg hazudozunk?”

Ha nem érted, minnek magyarázzam ?
Ha nem akarod érteni, minnek magyarázzam ?

„ez is, ugy hazugsag az egesz amit irsz ahogyan leirtad. Akar 2 km hosszu is lehet a felsorolasod. Nem igazol semmit, egy nulla!”

Elég szomorú, hogy akár egész hosszú is lehetne a lista, napi aktuális esetekkel bővítve mindennap…

Ezen gondolkozzál:

„Meghallották ezt azok a farizeusok, akik a közelében voltak, és ezt kérdezték tőle: "Talán mi is vakok vagyunk?"
Jézus ezt mondta nekik: "Ha vakok volnátok, nem lenne bűnötök, mivel azonban most azt mondjátok: látunk, megmarad a bűnötök." /János evangéliuma, 9 fejezetből/

@seetchoo: A kilencvenes évek elejétől napjainkig sikerült kevesebb, mint kétszáz bűncselekményt összeszedni. Ez mit is bizonyít tulajdonképpen?”

Azt, hogy van CIGÁNYBŰNÖZÉS.

utazo222 2011.04.01. 23:12:12

@libbancs: e lista elkészítése helyett inkább olvastál volna el egy könyvet.Az hasznosabb lenne, talán ragadna rád valami. Hidd el kilehetne gyűjteni a rendőrségi arhívumokból sajnos nagyon sok esetet, de fölösleges, ugyanis származás szerint ma hazánkban nem lehet nyilvántartani a bűneseteket.

Fekete József 2011.04.01. 23:59:39

amikor a honfitársaink a Bécsbe és Bécs alá jártak bevásárolni a 80-as évek második felébe, és több, mint 200-an lebuktak, mert lopáson kapták őket - az mi volt? "magyarbűnözés"?

Fekete József 2011.04.02. 00:01:35

@Antifaszok Réme:
amikor a honfitársaink Bécsbe és Bécs alá jártak bevásárolni a 80-as évek második felében, és több, mint 200-an lebuktak, mert lopáson kapták őket - az mi volt? "magyarbűnözés"?

sTormy 2011.04.02. 02:48:30

@Antifaszok Réme: Na jó, ez így teljesen rendben, de ha te egy cigányirtók tárgyalásáról szóló poszthoz minden egyéb nélkül kiteszed ezt a listát, az óhatatlanul is azt sugallja, hogy szerinted az áldozatul esett cigányok megérdemlik a sorsukat, mert más cigányok gecik voltak (mert azok voltak, ez tény). Ha nem így gondolod, én vagyok a legboldogabb, de egyezzünk meg abban, hogy félreérthetően nyilatkoztál meg.

Tomycat 2011.04.02. 08:58:29

@Antifaszok Réme: "Ha nem érted, minnek magyarázzam ?
Ha nem akarod érteni, minnek magyarázzam ?"
A listad azert hazugsag, azert nulla mert barkirol, barmely nepcsoportrol, vallas kovetoirol lazan keszitheto hasonlo. Igy tehat hozz mas ervet miert is kell cigany gyerekeket gyilkolni, mert ezt tettek a cikkben szereplo gyilkosok. Jol latod egyebkent, nem ertem! Egy ilyen lista es mar olni akarsz gyereket?

Sejtem en egyebkent a Hitleres peldadbol, hogy te tulajdonkeppen csak olni akarsz ciganyokat. Barkit. Nos ez esetben mond ki, es ne probalj ebbol erkolcsot produkalni, meg igazolast sem a hazug listaidbol. Legy bator es mond ki, Fasiszta vagy es nepirtason gondolkozol.

Egyebkent nem tagadom azt, hogy van ciganybunozes, de az azert lett az, mert tudas szint, anyagi/csaladi hatter miatt foleg cigany szarmazasu embereknek tulajdonitjak. Tarsadalmi problema ez. nem etnikai.

1990-ig senki nem akart ciganyokat lovoldozni pedig akkor is most is vannak ciganyok, magyarok. Nos, azt kell megnezni mi valtozott, mi romlott el. De te ezt mar valoszinuleg nem erted.

Te azert irsz csak ide, hogy a buta, hazug listaidat minel tobb helyen megjelentesd. Ervelni nem tudsz es nem is akarsz.

megj.: Isten neveben sok bunt kovettek el, sok penzt szereztek de meggyozodesem a tettesek nem Isten akaratat, hanem csak a sajat gyarlo kapzsigukat, gyengeseguket szolgaltak.

Antifaszok Réme 2011.04.02. 22:24:35

@Fekete József:

"amikor a honfitársaink Bécsbe és Bécs alá jártak bevásárolni a 80-as évek második felében, és több, mint 200-an lebuktak, mert lopáson kapták őket - az mi volt? "magyarbűnözés"? "

Te mondád...

@sTormy: "...de egyezzünk meg abban, hogy félreérthetően nyilatkoztál meg. "

Nem, próbáltam a mérleg másik serpenyőjébe is rakni, illetve lehetséges okot megjelölni. Lehet, hogy valaki bekattan az ilyen esetektől, mint amik a listában vannak...

#Tomycat:

"Sejtem en egyebkent a Hitleres peldadbol, hogy te tulajdonkeppen csak olni akarsz ciganyokat. Barkit. Nos ez esetben mond ki, es ne probalj ebbol erkolcsot produkalni, meg igazolast sem a hazug listaidbol. Legy bator es mond ki, Fasiszta vagy es nepirtason gondolkozol."

Te valahonnan külföldről írogatsz, vagy csak szimplán nem ismered az ékezeteket ? Amúgy meg ha neked ez a konklúziód arról, amit eddig írtam, akkor te reménytelen eset vagy...

"Tarsadalmi problema ez. nem etnikai."

Aha. Akkor a lecsúszott magyar rétegek miért nem hasonló arányú bűnőzésre vetemednek, mint amilyenre számarányukban a cigók ? De te ezt biztosan nem érted.

"1990-ig senki nem akart ciganyokat lovoldozni pedig akkor is most is vannak ciganyok, magyarok. Nos, azt kell megnezni mi valtozott, mi romlott el."

A válasz: 90' előtt a Kádár kolbász még kordában tudta tartani az embereket.

1994-98 Maszop-Szadesz kormány +
2002-2010 Maszop-Szadesz kormány megélhetési bűnőzést támogató politikája. Ez bátorította fel a cigókat.

"Te azert irsz csak ide, hogy a buta, hazug listaidat minel tobb helyen megjelentesd."

Te melyik országban élsz, hogy ezt hazug listának mered nevezni ???

"Ervelni nem tudsz es nem is akarsz."

Neked milyen érveid is voltak eddig ?

"megj.: Isten neveben sok bunt kovettek el, sok penzt szereztek de meggyozodesem a tettesek nem Isten akaratat, hanem csak a sajat gyarlo kapzsigukat, gyengeseguket szolgaltak. "

Ebben egyetértünk. De mi köze ennek a CIGÁNYBŰNŐZÉSHEZ ?

visonka (6th ham) 2011.04.04. 21:35:36

@Tomycat: "mert a papjaik, vagyis ideologiai vezetojuk mind pedofilok, gyerekeket eroszakolnak", valamint javarészt kikeresztelkedett zsidók.

Tomycat 2011.04.06. 17:01:48

@visonka (6th ham): pech, de meg ha vannak kikeresztelkedett zsidok is semmit sem valtoztat amit irtam. A tenyek magukert beszelnek.
süti beállítások módosítása