„Kifejezetten nem szerette a cigányokat”

 „Ha sorozatlövő fegyver kell, menj el Kálra, keresd a Sutát.” - Egy barátja tanúskodik P. Zsolt harmadrendűről. - Stépán Balázs írása

 

P. Zsolt normálisan viselkedett a romákkal szemben, ahogy ez a „társaságban” szokásos: „nem kedvelte őket” – vallotta a bíróság előtt Kígyó, azaz T. Sándor, a harmadrendű P. Zsolt barátja. Kígyó szerint P. „kifejezetten nem szerette a cigányokat”, mint „minden normális ember”.

T. Sándor becenevére nem tud magyarázatot adni, „gyermekkorom óta van, a kézfejére tetovált szöveget egy pillanat alatt felmondja a tanúk padjára hasaló harmincnégy éves férfi: „Hiszek egy Istenben/Hiszek egy hazában/Hiszek egy isteni örök igazságban/Hiszek Nagy-Magyarország feltámadásában/ Ámen.”

Kígyó P. Zsolt barátja, a többieket állítása szerint nem ismeri. P.-vel le is jattolt mielőtt a tanúk padjához lépett volna. P. szerinte nyugodt, konfliktuskerülő ember, nem tudja elképzelni, nem is feltételezi, hogy a vádiratban szereplő bűncselekményeket elkövette volna. Miszori László bíró a tanúnak szóló figyelmeztetés mellett többször megismételte, hogy bizonyos kérdésekre nem köteles válaszolni, ha azzal magát vádolná meg.

Bográcsozás Kislétán

Az egri születésű T. Sándor 2009 nyarának elején ismerte meg P.-t Debrecenben. Együtt dolgoztak testőrként D. Szabolcs mellett. A Romániából származó D. Szabolcs a debreceni „elit kávéház”, a Szaxofon bérlője volt abban az időben.

T. Sándor és P. Zsolt hétfőtől szombatig dolgozott D. Szabolcsnak, vasárnap a cukrászda zárva volt. P. Zsolt szombatonként a Perényi 1-ben volt jegyszedő, biztonsági ember, csak vasárnapjai maradtak szabadon. T. Sándor elmesélte, hogy augusztus elején egy vasárnap este hiába keresték, nem sikerült elérni P.-t. Felhívták, de nem vette föl a telefont, hétfőn elmondta, bográcsozni ment barátaival.

Annak ellenére, hogy szinte minden nap déli egytől éjfélig együtt voltak, állítólag keveset tudnak egymásról. „Én se voltam kíváncsi az ő életére, ő sem az enyémre”, nem jártak a másik lakásán sem, bár közel laktak egymáshoz. „Kutyákról, fegyverekről, a barátokról, a gyúrásról – az A1-be, az Interspar melletti konditerembe fizette be őket D. -, általános dolgokról beszélgettünk”. Könnyen összebarátkoztak: „egyforma az érdeklődésünk”, a magyar nemzeti rockot mindketten szerették, aminek lényegét T. Sándor egy szóval illette: „hazaszeretet”.

„Mint bárki más, aki az éjszakában dolgozik”

A fegyverek különösen érdekelték P. Zsoltot, aki egyébként a Kaliber című kiadvány rendszeres vásárlója volt, erről gyakran beszélgettek is.

T. Sándor korábban azt vallotta a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) tisztjeinek, hogy ha kell, tudna fegyvert szerezni, „mint bárki más, aki az éjszakában mozog”. Ezt most, a Pest Megyei Bíróságon sem tagadta, de elmondta, hogy nem konkrétan beszélt erről P. Zsolttal, nem úgy, hogy rendben van, akkor „hétfőre szerzek négy AK-t”. Tagadta, hogy bármikor fegyvert, lőszert szerzett volna P-nek, bár egyszer, amikor együtt utaztak Egerbe, a Magyarok Nyilai koncertjére, szóba került köztük, hogyan lehetne valami sorozatlövőt vásárolni. „Kb. négyszázezerért lehet venni, menj el Kálba, Sutát keressed”, aki kapcsolatai révén el tudja intézni – tanácsolta P. Zsoltnak. De Kígyó úgy tudja, hogy se Suta, se fegyver; az üzlet nem jött létre. Az pedig nem érdekelte, hogy mire kellene a fegyver, állítólag meg sem kérdezte P.-t.

„Kígyót” a besenyőszögi fegyverrablással kapcsolatban is kihallgatták, poligráffal megvizsgálták, de állítólag csak utólag, a sajtóból derült ki számára, hogy ezzel is vádolják P. Zsoltot és társait. Besenyőszögön a K. testvérek, P. Zsolt, és egy ismeretlen negyedik hét lőfegyvert rabolt el a helybeli vadásztól. A romák elleni támadásoknál ezeket a fegyvereket használták.

Jókedvű főtestőr

T. kitartott amellett, hogy a másik három vádlottat nem ismeri, bár tudja, hogy őt Cs. István negyedrendű vádlott mószerolta be, de erről csak utólag, az iratok ismertetését követően szerezhetett tudomást. Cs. István a bejelentésre elmondta, hogy ő valójában nem ismerte személyesen „Kígyót”, csak K. Árpádtól hallott róla. T. helyesbített, egyszer valóban beszélt egy „negyven körüli vékony palival”, K. Árpáddal.


T. elnevette magát, és legyintett arra a felvetésre, hogy ő lett volna D. Szabolcs testőreinek főnöke, bár elismerte: jobban keresett a többieknél. A tárgyalásra a nevére még át nem íratott Saabbal érkezett. D. Szabolcs fizette a gyúrást, kajával tömte, fizette a lakását, valamiféle szolgálati autót is kapott béren kívüli juttatásként.

N. Zsolt meghallgatásával fejeződött be az elég huzatosra sikerült tárgyalás, hatból négyen nem jöttek el a megidézettek közül. D. Szabolcsnak nem tudták kézbesíteni a behívót, Németországba költözött, a másik, „Csipesz” betegséget jelentett, a harmadik autója bedöglött útközben, a negyedik Afganisztánban katona.

 


51 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ciganyvadaszat-per.blog.hu/api/trackback/id/tr22899383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xanax · http://bennyhillifier.com/?id=CVTFxYMhwiA 2011.05.12. 23:53:04

„Kifejezetten nem szerette a cigányokat”

Aki találkozott eggyel is, annak ugyanez a véleménye. Akinek meg nem, az vagy itt blogol, vagy fogalom nélküli nagyorrú.

baliquez 2011.05.13. 00:29:41

"Hiszek Nagy-Magyarország feltámadásában" helyett ""Hiszek Magyarország feltámadásában" van. Bár gondolom ez is pont ugyanúgy fáj egyeseknek.

"Magyarok Nyilai koncertjére" A M.NY. a bombavideóval lebukott drazsé és a melegebb éghajlatra deponált szilva politikai megrendelésre kitalált virtuális terrorszervezete, ilyen nevű zenei formáció nincs.

Szerintem ezeket a - nem túl okos -emberkéket egyszerűen belengették, más helyszíneken (tudtukon kívül) vaktölténnyel eljátszatták velük a szerepüket, miközben a téesz gyilkoncai ugyanabban az időben ténylegesen elkövették a gyilkosságokat, rideg precizitással, parancsra, könyörtelenül.

Elstron 2011.05.13. 07:07:28

@xanax: Bárcsak tiltakozhatnék... bárcsak! :(

2011.05.13. 07:08:56

szerintem meg ártatlanok

k13 2011.05.13. 07:35:00

addig biztos amíg a bíróság ki nem mondja az ellenkezőjét

sz sz 2011.05.13. 07:41:47

Ez pont olyan mint a móri eset, produkálniuk kellett tetteseket valahogy. Majd évek múlva megbukik valaki aztán vádalkuban felnyomja az igazi elkövetőket, de akkor már a sajtót sem fogja érdekelni.

Csabeee 2011.05.13. 08:39:44

Saxophone az az "elit kávéház" hely, nem Szaxofon... Acikkírómonnyonle

yerico1 2011.05.13. 09:31:34

Bassz, én is veszem a Kalibert, na és? Érdekelnek a fegyverek. Aki meg olvas Kalibert, az tudja, hogy ott gyakorlatilag mára csak gáz-riasztó fegyvereket lehet találni, ami meg engedély nélkül vásárolható, tartható.
Egyébként itt is az jött le, ami nagyjából máshol is, aki akar, az tud fegyvert szerezni illegálisan, de legálisan még rendőröknek, katonáknak se nagyon lehet privátban.

yerico1 2011.05.13. 09:32:44

Egyébként meg, ha a cigányok esetleg vissza is lőttek volna, vagy jó eséllyel ott maradt volna valaki a támadók között, akkor máris megcsappant volna a támadások száma.

Zorgo 2011.05.13. 09:37:30

Érthetetlen számomra,hogy miért ezeket a szegény,szerencsétlen cigány embereket támadták meg.Ez semmi más mint gyávaság.

A merciből ordibáló,fuxos, agresszív,tahó egyedekért nem kellett volna még vidékre sem menni, tele van velük a nyócker.

NastroAzzurro 2011.05.13. 09:49:57

A kezére tetovált "szöveg" a Magyar Hiszekegy. Aki ezt szövegnek nevezi az tényleg ne írjon blogot, hanem gondolkodjon el a jelentésén és nézzen magába.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2011.05.13. 09:57:43

@xanax:
Lehet nem szeretni a ciganyokat, de mas irtani oket. Ezeknel a gyilkossagoknal raadasul az aldozatok a nagyon keves viszonylag normalis ciganyok kozul kerultek ki, persze mert a "vadabb" putrikban nem is sikerult volna kivitelezni

Hutyibetyár 2011.05.13. 09:58:26

@baliquez: Na persze persze...vaktöltény meg minden. Meg szegény Senkyházi is politikai bűnöző...hagyjuk már. Ezek a retkek semmiben nem különböznek a Cozma gyilkos cigóktól. Ártatlanokat gyilkolni sunyi gennyes módon, gratula...Legaláb maffiózó cigókra mentek volna, de ahhoz már nem volt bátorságuk. Sumák tetvek...

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2011.05.13. 09:58:38

Teszem azt, ha valaki mar ciganyokat irt, miert nem pl. az olaszliszkai lincseloket valasztja celpontnak?

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2011.05.13. 10:00:12

@Hutyibetyár:
Ugy van, nagyon jol latod. Egyebkent egyes szkinhead csoportok nagyon hasonlitanak a cigany bandakhoz, nem veletlen, hogy ruhellik a konkurenciat.

Éhesló 2011.05.13. 10:17:18

Csupa balliberáis rettegőknek emblematikus "súlyosbító" körülményt ismerhettünk meg ebben gyűleltfirkálmányban: "kifejezetten nem szerette a cigányokat".
Hihetetlen és elborzasztó is egyben!
Szeretni KELL őket kifejezetten.
Ez a PC kor parancsa.

Az öklére van tetoválva egyfajta magyar "hiszekegy".
Rettenetes. Ma amikor ejrópa kitárja széles kapuit az olyan mucsai mocsok nácik előtt is, mint a magyarok hogyan lehet ilyet gondolni is, nem hogy kimondani, leírni!!!

Ezekért a főbenjáró bűncselekményekért mi jár: életfogytiglan?
Fejlövések tárgyalás nélkül?

Mutass nekünk eltévelyedetteknek irányt óh balliberális mocsok nagymestere!

Éhesló 2011.05.13. 10:23:20

@Hutyibetyár: azért ezzel óvatosan a móri és a fenyőféle buli után.
Manapság némi (bárhonna, bármikor, bárki által begyűjtött) DNS mintával bárkiből lehet (tömeg)gyilkos, vagy terrorista.
Döntés kérdése.
Nem azé akiből megcsinálják.
Azoké akik megcsináltatják.

A sünjeink megmutatták bármilyen seggbe képesek belebújni, bármikor, bárhogyan, bármeddig.
Ezek pedig még csak a sünök és nem azok a feketeruhások, akik mozgatják ezt az egész panoptikumot, akiket soha nem látsz sehol és nem kontrollálja őket már vagy 30-40 éve senki ebben a kupiban.

Zorgo 2011.05.13. 10:25:43

Kedves Gyűlölködő Honfitársaim,

szóval szerintetek ez normális cselekmény,hogy dolgozó, és tisztességes életvitelt élő embereket lődöznek le a házukban, gyáva módon?
Higgyétek el nem az!Azok a cigányok akik miatt a társadalomban komoly előítéletek vannak, nem ugyanazok, mint akiket lelőttek éjszaka,munkába menet, vagy a családját védelmezve.Aljasság ez, és aki
ezt szépíteni próbálja semmivel sem jobb ezeknél a gyilkosoknál.

Na_mi_van?Semmi? 2011.05.13. 10:31:43

Hogy miért nem fuxoscigányokra lődöztek?
Mert valszeg az összes a spanjuk!
Ezek is kb úgy néznek ki bár sokat nem látni belőlük. Az éjszakai életben mozogtak, gondolom a fent említett tipussal igen sokszor találkoztak, pacsiztak.
Nem bandaháborúzni akartak ezek csak feszkót a népnek! :-(

R. Daneel Olivaw 2011.05.13. 10:47:36

@MTFUN:

Pontosan ez az, ami már az események megtörténtekor azonnal felmerült, és azóta is megválaszolatlan kérdés. HOgy ti. miért a gyermektelen, kora reggel autóján munkába igyekvő, ránézésre sem klasszikus cigánynak látszó embert végezték ki. De a többi esetben sem azokkal végeztek, akik miatt például rettegésben él a vidéki lakosság, uzsoráznak terrorizálnak, vagy akik a 15 milliós kocsikból vicsorognak kifelé, hogy "dögöjjmegmagyaaaar", vagy éppen szíven szúrnak heppből sportolókat.... Ezek után senki nem hullatna könnyet, hacsak nem örömében... valami nagyon nem tiszta ebben az ügyben, de a bizonyítékokat az NBH már nyilván jó rég elhelyezte a meleg irattárban... :/

R. Daneel Olivaw 2011.05.13. 10:53:44

@Na_mi_van?Semmi?:

Nos, ha ez volt a cél, esetleg meg kellene nézni, kinek és miért is állhatott érdekében a "feszkót a népnek" program, milyen akkortájt futó kínos ügyekről terelte el a figyelmet alaposan ez a rémség, és talán máris közelebb kerülhetnénk az igazsághoz, csakhogy olybá tűnik, ez nemigen érdeke senkinek...

Zorgo 2011.05.13. 11:42:25

Nincsen ebben konspiráció, a fiúk katonásdit akartak játszani, de annyi vér már nem volt a pucájukban,hogy az erőszakos bűnözőkre lődözzenek.Talán mert azoknál is van fegyver.Pontosan úgy viselkedtek mint ahogyan cigányok szoktak, csoportosan megtámadták a védekezésre képteleneket, mint az állatok.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.05.13. 11:45:31

@R. Daneel Olivaw: az igazsag az, hogy a szelsojobbosok pont ugyanbolyan allatok, mint a liszkai lincselok...

persze, bele lehet magyarazni a "cui prodest"-et, de lassuk be, nem az szamit, hogy ki minek szuletik..
aki allat, az magyarnak is allat, nem csak ciganynak.

baliquez 2011.05.13. 11:48:06

@R. Daneel Olivaw: veszélyeztette a Jobbik a kétharmadot, amit mindenáron ki kellett préselni. Ilyen egyszerű. Ezerszer leírták már énelőttem is. Akkor már nyilvánvaló volt hogy az mszp nem fogja kétharmaddal megnyerni a választást, ezért a vörös elvtársak is minden lapot a narancs elvtársakra tettek, nehogy a vártnál nagyobb társadalmi elfogadottságú Jobbik választási eredménye problémát okozzon orbánnak - márpedig egy rohamosan széteső, elszegényedett társadalomban és a csőd szélén lavírozó államban kizárólag kétharmados többséggel és autokrata módszerekkel lehet ideig-óráig fenntartani az államrend és a szuverén állam látszatát.

Bűnözőcigányokat nem tervezhettek célpontnak, egyfelől mert az uzsorásoktól és az orgazdáktól jelentős pénzek csorognak pártkasszákba másfelől meg ha a közvélemény pozitívan fogadja a gyilkosságokat pont ellenkező hatást ért volna el az akció. Plusz a lebukás esélye is nagyobb lett volna ha zárt, alvilági közösség tagjai kerülnek tepsibe.

Mindez persze csak spekuláció, nyilván sokkal kényelmesebb elhinni azt amit a média hazudik mint megpróbálni olvasni a sorok között.

Hutyibetyár 2011.05.13. 11:50:31

@Éhesló: Igazad van, de ez még nem bizonyíték arra, hogy akkor már mindig ez történik. Ez csak a kuruc.info-nak a szánalmas szerecsenmosdatása. Hogy van az ügyben egy gyanús szál, és akkor ez azt jelenti a követőiknek automatikusan, hogy megint egy szoclibkomcsibibsi összeesküvéssel állunk szemben.
Értem én, hogy erre van kereslet, de azért hagyjuk már ezt legalább itt, inteligens emberek közt. Egyébként a szélsőjobb már messze túlszárnyalta a ballib-es megélhetési rettegtetőket. Egy szabolcsi jobbik fórumon az eladó az izraeli kémrepülőgépek veszélyeiről beszélt 95%ban, meg az izraeliekről, akik ide jönnek földet harácsolni. Figyelemelterelés, semmi más, de annak is szánalmas. Ettől biztos jobb lesz a szabolcsi gazdáknak, ha a hős jobbik megvédi őket az izraeli kémrepülőktől, persze.
Retkes megélhetési politikusbűnözők és rettegtetők, semmi mások. Olyanok, mint akiket szidnak, csak talán még rosszabbak...

Ballagator 2011.05.13. 11:52:08

@xanax:
"Aki találkozott eggyel is, annak ugyanez a véleménye. Akinek meg nem, az vagy itt blogol, vagy fogalom nélküli nagyorrú. "

...vagy ugyanúgy tudja, hogy baj van a cigányokkal, mint te, csak egyszerűen nem a vádlottak módszereit tartja megoldásnak, mint ahogy te, hiszen ezért is véded őket ilyen beírásokkal, mint ahogy én meg nem ezt tartom megoldásnak, ezért is írok ilyeneket.

De hát ezt te is tudod, csak valamiért úgy csinálsz, mintha nem.

Éhesló 2011.05.13. 12:08:30

@MTFUN: legkevésbé sem kedves magyargyűlölők!
Szerintetek ez normális cselekmény,hogy dolgozó, és tisztességes életvitelt élő, magányos és önvédelemre képtelen idős embereke vernek agyon, rabolnak ki hétről hétre a házukban, gyáva módon?
Higgyétek el nem az!
Azok az emberek akik miatt a köreitekben komoly előítéletek vannak, nem ugyanazok, mint akiket meggyilkoltak, kiraboltak, terrorban tartanak. Őket már megtörték, rettegnek és nem hallani a hangjukat. Senki nem is kérdezi őket. Postot sem ír róluk senki.
Ti a legkevésbé.
Aljasság ez, és aki
ezt szépíteni próbálja semmivel sem jobb sem a cigány, sem a hottentotta gyilkosoknál.

A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.13. 12:09:08

"Kis" érdekesség a témával kapcsolatban:
kuruc.info/r/26/78999/

Éhesló 2011.05.13. 12:13:46

@Hutyibetyár: a dolog lényege az, hogy soha semmire nincs bizonyíték, nincs médianyilvánosság, nincs közfigyelem, csak amire a hatalom megismerhetetlen (kis és nagy) kutyái akarják, hogy legyen.

A többi pedig dezinformáció és hadakozási terep a ködharcosoknak.
Mint itt is.

Aki ezt iskolázott emberként nem érti meg, nem értelmes ember.
Aki pedig ezeket tagadja az vagy hülye, vagy hazudik.

Démonmac1 2011.05.13. 12:23:21

"„Kifejezetten nem szerette a cigányokat”
Aki találkozott eggyel is, annak ugyanez a véleménye. Akinek meg nem, az vagy itt blogol, vagy fogalom nélküli nagyorrú. "

Ez egy netto ökörség. Summázva kb.
Találkoztam, kollegám is volt, inkább a változó szót használnám.
Az nem magyargyűlölet, ha valaki azt mondja, van normális cigány is. Mint ahogy az sem, hogy a magyarok kozott is vannak kotnivaló bitangok, mint például azok akik csak úgy lelőnek valakit mert nem tetszik a fajtája.
Az nem hazafias magyar hanem egy utolsó féreg.

A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.13. 12:29:09

Számomra külön rejtély,hogy a nagy megmondók,az amerikai problémamegoldók az ilyen renitens őslakosokat (nem bevándorlókat) hidegvérrel legyilkolták (asszonyaikkal,gyermekeikkel együtt),jobb esetben rezervátumokba zárták.Ezek mondanak meg bárkinek bármit is?Számít az ilyenek szava?Nem csoda,ha remek partnerre és megértő társra találtak a szintén rendkívül humánus,emberbarát izraeli néppel.
www.slide.com/r/kE5PQkZB5T838dxE_p8aXJnq-1gxXhk7?previous_view=TICKER&previous_action=TICKER_ITEM_CLICK&ciid=3170534137694326062

Démonmac1 2011.05.13. 12:35:31

@A Svábhegyi Rém O..O:
Öhm, mintha a Honfoglalás nem arról szólt volna, hogy aki itt lakik, azt pofánutjuk, és a nyakába koltozunk:)

Balt 2011.05.13. 12:38:34

@baliquez: "veszélyeztette a Jobbik a kétharmadot, amit mindenáron ki kellett préselni. Ilyen egyszerű."

Ez mondjuk eléggé csavaros logika, de ha a min.elnök-keresési bohózatot nézem, akár még alá is lehet támasztani bizonyos epizódokkal. Tehát összefoglalva az elmélet lényege: az MSZP valódi célja a Fidesz 2/3 volt, ezért a tömegbe lövetésen túlmenően nem riadtak vissza békés cigány emberek vadászatától sem...(?) Hogy is mondjam: kicsit elszállt. :)

Hutyibetyár 2011.05.13. 12:43:00

@Éhesló: A magyar igazságszolgáltatás alapvetően besúgó rendszerre épül. Minek a drága technika, ha vannak "házmestereink" tucatjával. Ezért futnak néha lukra. Én nem magyaráznék bele túl sokat, a háttér mutyikról is mindenki tud, mert előbb utóbb minden kiderül, aztán mégsem történik semmi. És ettől függetlenül nekem ez nem bizonyítja azt, hogy ezek a gyanusítottak ártatlanok. A magyar hatóságokról emellett pedig csak lesújtó véleményem van....

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.05.13. 12:51:46

@Éhesló: te egy allat vagy, barminek is szulettel.

a cigany nem tehet rola, hogy ciganynak szuletik, de te a sajat kepessegeid reven rekedtel meg ezen a torzsi szinten...
semmi koze a magyarsagodhoz. mert neked semmi kozod a magyarsaghoz. te allat vagy, nem magyar.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.05.13. 12:55:33

@Démonmac1: de erted, azok a magyarok voltak es nekik szabad..;-)

ezek a bunok csak akkor bunok, ha mas csinalja. a magyar termnesztenel, fajanal fogva csakis tiszta lehet;-)

(vajon tudjak ezek a kumiszagyuak, hogy mar bennuk sincs a magyar verbol egy csepp se, hanem zsido-svab-szlovak-cigany-roman-szerb keverekek ok is, mint a nagytobbseg ebben az orszagban?:-))

baliquez 2011.05.13. 13:03:42

@Balt: Ha a Jobbik "túlnyerte" volna magát és a fidesznek koalíciót kellett volna kötni velük akkor a Jobbik kikényszerítette volna az mszp elszámoltatását*, amit a fidesz nem akarhatott, mert kiderültek volna az összefonódások. Az mszp meg pláne nem akarta volna, így lett közös érdekük a "cigányvadászat" és azzal a kétharmados kormány. *A Jobbik nem tehette volna meg kormányon hogy elsunnyogja az elszámoltatást mert akkor meg a saját szavazóik taposták volna ki a belüket.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.05.13. 13:10:39

@baliquez: tehat a jobbik koncepcios perekkel akarta a politikai ellenfeleit kicsinalni?

miben kulonbozik akkor a jobbik az 50es evek kommunistaitol?:-)

Éhesló 2011.05.13. 13:11:37

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: amennyiben az érvek és a gondolkodás, a másik érveinek, nézőpontjának megfontolása helyébe a szidalmazás és a véleményt formáló káromlása, identitás választása szabadságának megkérdőjelezése lép, az a szidalmazó tehetetlenségét és vitaképtelenségét jelzi.
Vettem a jelzésedet, nem vagy egyedül ezzel a stílussal a virtuális térben és a társadalomban sem.
Ezért tartunk itt, ahol.
Jobbulást kívánok!

Éhesló 2011.05.13. 13:24:31

@Hutyibetyár: nem írtam arról, hogy ki bűnös és ki ártatlan.
Erről te írtál.
Én arra próbáltam felhívni a figyelmedet, hogy a DNS nyom és sok más "bizonyíték" könnyen előállítható és hamisítható, ha ez a hatalom kutyáinak érdekében áll.

Jelen esetben is (mint már sok sok más esetben is) érdekükben áll.

Mint ahogyan az is, az érdekükben áll, hogy ne az agyonvert, kirabolt, megnyomorított idős emberek tucatjairól, rabszolgaként állati módon fogvatartottak százairól, kirabolt megfélemlített, megvert kisiskolások ezreiről, megvert, megalázott mentősök, tanárok, önkormányzati alkalmazottak százairól,meglopott gazdák, tulajdonosok tízezreiről, ellopott csatornafedelekről, megrongált műtárgyakról (kivéve, ha szovjet, vagy holokauszt emlékmű), templomokról, kápolnákról, temetőkről (persze csak ha nem zsidó temető), közlekedésbiztonsági berendezésekről szóljanak a napi hírek.
Ezek nem válhatnak hírekké, tetteseik nem lehetnek beazonosíthatók, nem üldözendők "hivatalból", nem alkotnak rájuk törvényeket, nem jelenhetnek meg a bírósági tárgyalásaik hetekig fő és másodhírként, a nyomozásuk sem érdemel közfigyelmet.

Én erről írtam.
Nem arról, hogy akit bíró elé állítanak bűnös-e vagy sem, mert leehet ez is, meg az is.
Attól függ mit döntött a sorsáról a korántsem vak és akarat nélküli hatalom.

baliquez 2011.05.13. 13:37:20

@Éhesló: közösség tagja elleni erőszak mind, egytől-egyig. A nyugdíjas, a tanár, a tanuló, a mentős, a gazda, a rendőr MIND közösség tagjai. Szakmai, társadalmi közösségek tagjai.

A közszolgáltatások és az infrastruktúra rongálása a világon mindenhol terrorizmus, nálunk megélhetési bűnözés valamint gyerekcsíny.

Magyarországot csupán az választja el az anarchiától hogy még van villany-, víz-, és gázszolgáltatás.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.05.13. 13:39:43

@Éhesló: ejnye, bazd meg, de magadra rantottad az intelligens gunyat:-)

attol meg egy sotet paraszt maradsz, szepocsem. akivel nem vitatkozni kell, hanem szakorvoshoz utalni, mert mentalisan apolasra szorul. az ugyanis, aki ugy nyilatkozik barmely nepcsoportrol, mint te a ciganyokrol az egyszeruen beteg. szoval majd ha meggyogyulsz, vitatkozhatunk, de a jelenlegi erveidet es velemenyedet egy mentalis betegseg mondatjka veled:-)

ugy hivjak, rasszizmus.

Balt 2011.05.13. 14:35:54

@baliquez: Azért a "veszteni fogunk" és "a legyen a fidesznek 2/3" között vannak árnyalatok az MSZP szempontjából, tehát nemigen hiszem, hogy direkt a Fidesz 2/3-ára játszottak volna. (Ha a 2009-es miniszteelenök-casting tényleg alá is támasztaná... :))

Éhesló 2011.05.13. 14:39:14

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: nem vagyok a családtagod. Nem is szívesen lennék.
Amivel engem vádolsz az nem tréfa.
Elsőre is a fogalommal legyél tisztában, amit rám ragasztanál, mint címkét.
Ha ez megvan, akkor fuss neki újból.

Senkifia 2011.05.13. 15:02:28

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: persze. a különbség az,hogy a magyar állatról kötelesség(-eteknek érzitek)folyton folyvást,okkal,vagy anélkül, beszélni, a cigányról meg nem is szabad,mert hogy az rasszizmus :)

Hutyibetyár 2011.05.13. 15:41:41

@Éhesló: de ne keverjük össze, hogy min csámcsog a média és hogy mi zajlik a háttérben, mert a börtönök tele vannak cigány elkövetőkkel, akiket valakik azért elitéltek. A kuruc féle hírportál sem jobb a többinél, mert ő is rááll egy témára és azt ferdítve, felfőjva, sűrítve előadja.
Nincs már régóta jó, vagy rossz. Csak rossz és rosszabb.
Cigányokat utálják a rendőrök, légy nyugodt. Senki nem kivételezik velük. És azt gondolom, hogy a többségi társadalomban is rengeteg torzulás van, felesleges mindet a kisebbségekre terelni.

Éhesló 2011.05.13. 15:46:32

@Hutyibetyár: olyasmiről győzkködsz, amivel nem terheltelek.
Sem nem kurucoztam, sem nem terheltem olyasmit olyanokra, akikre nem tartozik.
Te tettél meglehetősen magabiztos kijelentést azokról, akiket a hatalom a titkosszolgálatának sötét bugyraiból előrántott.
Én erre a hozzászólásodra reagáltam.
Nem ma lesz, és nem is holnap, amikor kiderül valójában mi történt és ki adtak mire parancsot, utasítást.
Pedig adtak és adnak ma is.

Hutyibetyár 2011.05.13. 18:20:34

@Éhesló: Félreérthettél akkor. Én csak ezt a pusmogó kampányt nem szeretem. Ha tesz, tett is ilyet a hatóság (elhiszem, mert ahogy eltusoltak már ezer ügyet az olajszőkítéstől, az igazi terroristák elengedéséig az vérlázító), nem biztos hogy ebben az esetben is erről van szó. Egyelőre a tanúk összevissza pofáznak, nem úgy, mint a Móri mészárláskor. Ott senki sem vallott az ártatlanul elítélt (egyébként) gazemberre.
És a cigánybűnözők nem mentik fel a nem cigány bűnözőket semmi alól. Én erre akartam kilyukadni és nem rád vagyok kiadkadva, hanem úgy általában ebben a témában...

Éhesló 2011.05.13. 19:05:56

@Hutyibetyár: ebben a formában akkor nincs vitánk.

Vkat118 2011.05.15. 23:19:21

Minden tiszteletem azoké az embereké, akik feláldozzák az életüket a hitükért.
süti beállítások módosítása